Visa utbildning.se som: Mobil

mBIT Facilitator/mBIT Coach

Unestål Education
Kort om utbildningen
4 dagar
9 500 SEK exkl. moms
   
Örebro

Kursbeskrivning

mBIT- MULTIPLE BRAIN INTEGRATION TECHNIQUES HAR KOMMIT TILL SVERIGE!
Neurovetenskap har bevisat, att vi inte bara har en utan tre hjärnor! Förutom hjärnan i huvudet har vi även en hjärna i våra hjärtan och i vårt tarmsystem. Det är ju intressant,men vad kan man egentligen använda det vetandet till?
Den frågan ställde sig Marvin Oka och Grant Soosalu genom att kombinera den senaste forskningen inom neurovetenskap med mångåriga expertis med beteendemodellering,har de skapat en kraftfull modell för hur intelligens i alla tre hjärnorna nås och användas optimalt.

Deras bok ’mBraining – Using Your Multiple Brains To Do Cool Stuff’ publicerades 2012 och har tagit världen med storm. mBIT står för multiple Brain Integration Techniques och är en samling redskap och tekniker som omvandlar teorin i mBraining till praktik. Du har nu möjlighet att utbilda dig i mBIT Training på svenska.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Svaret är enkelt – alla som jobbar med att hjälpa andra. Det kan t.ex. vara alla typer av coaches, terapeuter, undervisare, konsulenter, ledare eller mentorer. Vi förutsätter att du redan känner till det grundläggande i att jobba med människor.Vi bygger vidare på de färdigheterna och ger dig en djup kännedom till mBITs redskap, som du kan anpassa till ditt eget arbete. mBITs redskap kan användas för sig själva eller som tillägg till en lång rad andra redskap och tekniker.

Certifiering:

När du har gått utbildningen kommer du att certifieras inom mBIT. Du blir bland de första som är tränad i mBIT i Sverige och Skandinavien och du får möjlighet att var delaktig i  utvecklingen av mBIT i Sverige.

Är du coachutbildad via ICC eller ICF får du certifiering som Mbit Coach. Om du ännu inte innehar coachcertifiering certifieras du som Mbit Facilitator.

Upplägg

Under fyra utmanande och lärorika dagar lär du dig den teoretiska bakgrunden för m Braining och du får även en grundlig förståelse för alla de redskap och tekniker som kollektivt betecknas mBIT – multiple Brain Integration Techniques. Dessa metoder kan användas för sig själva eller som komplement till allt det du redan vet och kan som ett nytt verktyg. Förutom dessa nya, spännande tekniker får du tillgång till ett professionellt Internationellt nätverk, samt möjligheter att stöd i din marknadsföring.

Träningen är upplags med learning by doing. Korta teoripass med praktiska övningar.

Investering

9500 kr exkl. moms
11785 kr inkl. moms

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera alternativ till delbetalning av dina utbildningskostnader.
Du kan t.ex. räntefritt dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Kursledare

Christel Land Friberg

Tränare är Christel Land Friberg. Christel är den enda mBIT Trainer i Skandinavien Christel har en B.Sc. i ekonomi och internationell politik från London School of Economics, samt en M.B.A. Hon är även Prince 2- och ITIL- certifierad och blev2008 certifierad som Business Coach. Hon har 15 års erfarenhet  av business, changemanagement och entreprenörskap. 2015 blev hon Danmarks första och Skandinaviens andra person som certifierat sig i mBIT Training och har sedan dess även kvalificerat sig som mBIT Trainer för Sverige. Hon har lärt mBraining direkt från skaparna av mBIT och har en djup förståelse för både teorin och den praktiska användningen av teknikerna.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om mBIT Facilitator/mBIT Coach, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Emma
(5)
Jag hade höga förväntningar innan utbildningen, men de överträffades tusen gånger om. Häftiga dagar, trygg kursledare och fantastiska verktyg för att bidra till en bättre värld. Några av de mest värdefulla dagarna hittills i mitt liv, så mycket personlig utveckling.
Viveca K.
(5)
Förväntningarna var höga, men de överträffades. mBIT-teknikerna ger dig en verktygslåda som gör skillnad på riktigt. Utmaningen att ta kongruenta beslut som inkluderar huvud, hjärta och mage kan ibland kännas omöjlig. När hjärtat vill, vill inte magen osv. Den inre konflikten kan du coacha klienten i så att den försvinner. Det låter som trolleri...
Visa mer
Jennie Bertilson
(5)
Kursen mBIT var verkligen utvecklande! Materialet var lagom och lätt att ta till sig och att det var så mycket praktisk träning gjorde att man snabbt kom in i tänket om de tre hjärnorna. Jag upplever att de delar jag själv jobbade med under kursen har förändrats till det positiva. Jag har redan hunnit med att träna på några nära och kära med...
Visa mer

Unestål Education

Unestål Education

Vi är nu vad vi heter - Unestål Education - Uneståls kvalitetssäkrade utbildningar inom mental träning, coaching, stresshantering och NLP. Vi har sedan 1990 funnits under namnet Skandinaviska Ledarhögskolan, men väljer nu att byta vårt företagsnamn till Unestål Education. Namnbytet...


Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Unestål Education

Hagalundsvägen 4
70230 Örebro

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen mBIT Facilitator/mBIT Coach från Unestål Education, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 793 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar