Visa utbildning.se som: Mobil

Få ett certifikat i Projektledning hos ESI

Visa vad du kan hos ESI!

certifikat ESI International och School of Business and Public Management vid George Washington University, D.C. USA startade 1989 ett unikt utbildningsprogram inom projektledning åt ett av världens ledande telekommunikationsföretag. Allt eftersom efterfrågan på projekledningskunskap ökade började ESI att erbjuda öppna kurser. Hittills har fler än 800 000 deltagare från över 100 länder världen runt deltagit i ESI:s kurser. I samarbete med George Washington University erbjuder ESI International utbildning på universitetsnivå innehållande studieplaner som leder fram till ett Master's Certificate i projektledning.

Associate's Certificate i Projektledning
Detta certifikat är ett introduktionspaket som är ett mindre omfattande än Master's-utbildningen. Den passar personer som vill utveckla sina kunskaper inom vissa områden som är relevanta för projektledning, exempelvis ledarskap eller ekonomi. Ett Associate's Certificate kräver att du genomför 3 kurser under 2 år. Dessa kan du tillgodoräkna dig om du vill ta ett Master's Certificate

Master's Certificate i Projektledning
Detta är en komplett projektledarutbildning som ger dig möjligheten att upptäcka nya möjligheter, dels på din nuvarande arbetsplats, dels i din karriär. För att få ett Master's Certificate ska du ha genomfört 7 kurser under 4 år. Utbildningen täcker de kunskapsområden som behövs för att bli PMP®-certifierad.

Båda certifikaten ger fördelar:
  • De är ett bevis på djup kunskap och erfarenhet inom projektledning
  • De är en bra förberedelse inför en PMP® certifiering
  • De förbereder dig inför framtiden, ger dig chans att upptäcka nya möjligheter inom projektledning och din egen karriär som projektledare
  • Certifikaten förbättrar din förmåga att uppnå framgångsrika projekt tack vare ökad kunskap och erfarenhet inom projektmetodik och verktyg.
  • Vi erbjuder även ytterligare certifikat genom en kombination av klassrumsbaserade och företagsanpassade kurser.
pres

Mikael Johansson

Arbetar som:
Project time manager
Företag:
Volvo 3P
Kurser hos ESI International:
För att få ett Associate's Certificate valde Mikael att läsa kurserna Grundläggande projektledning, Tids- och kostnadsstyrning i projekt och Kommunikation och ledarskap i projekt inom loppet av två år. Mikael har sedan läst kursen Riskhantering i projekt.

Varför bestämde du dig att läsa mot ett Associate's Certificate?
Det kändes naturligt att få ett avstamp och certifikat innan jag tar nya krafter och går vidare mot PMP certifiering.

Vilken del av klassrumsundervisningen tyckte du bäst om?
Det är helt klart diskussionsdelen, där erfarenheter delges av föreläsaren och inte minst av alla kursdeltagare. Aktuellt ämne kopplas då på ett intressant sätt till olika typer av branscher, organisationer och kulturer.

Hur fann du materialet och verktygen du fick på kursen?
Alltid välförberett och genomarbetat. Fallstudierna är effektiva för att kunskaperna ska fastna.

Hur kommer du använda det du lärt dig i ditt dagliga arbete?
Från kursen Tids- och kostnadsstyrning i projekt har det på flera områden varit lätt att direkt använda kunskaperna. Jag och min omgivning har uppskattat det och tycker vi tagit ett steg upp i utvecklingen. Från kurserna Riskhantering i projekt och Kommunikation och ledarskap i projekt har jag också direkt använt kunskaperna. Det får växa fram och användas mer och mer efterhand.

Vilken är den största utmaningen som du har i ditt jobb?
Kommunikation och få alla att ha samma målbild. Likaså är det en rejäl utmaning när nya metoder och tankesätt ska användas, för många är förändringar obekväma.

Vilka lärdomar och erfarenheter har du erhållit i ditt arbete med projekt?
  • Ju mer visuell information (bilder, tidplaner, post-its, statusrapporter etc) desto snabbare går informationsflödet och projektledningen blir mer effektiv.
  • Planering är tidskrävande och det gäller att vara tålmodig för det betalar sig tillbaka snabbare än vad man tror.
  • Det är också en stor fördel att ha kunskap om vilka personlighetstyper som är involverade i projektet. Kommunikationen blir då betydligt enklare.
Skulle du rekommendera ESI:s projektledarutbildning till en kollega eller vän? Absolut! Föreläsare, lokaler & mat håller hög klass. Det är alltid välorganiserat.

Vad är dina framtidsplaner?
PMP certifiering så snart som möjligt, eftersom jag vill utvecklas till en bra projektledare så blir det en naturlig följd. esi_grupp


Läs mer om Strategy Execution

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Strategy Execution och veta mer om deras utbildningar.

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!