Kursbeskrivning

Ger en fördjupad kunskap om rutiner för säker livsmedelshantering i måltidsverksamhet.
För dig som arbetar som kock, kallskänka eller måltidsbiträde inom privat eller offentlig verksamhet och önskar uppdaterad kunskap om livsmedelshantering. Det här är en repetitionskurs för dig som har gått kursen Livsmedelshygien och smittskydd – grund och önskar uppdatera dig inom ämnet.
Kommande kursstarter
Målgrupp
Kock, kallskänka eller måltidsbiträde.
Kursinnehåll
- Vikten av säker livsmedelshantering del 1
- Vikten av säker livsmedelshantering del 2
- Vikten av säker livsmedelshantering del 3
Kursledare
Annette Bohman
Annette Bohman började sin bana inom mat- och restaurangbranschen redan som 13-åring och har sedan dess hunnit med att arbeta som krögare, köksmästare och lärare på restaurangskolan. Hon är en sann entreprenör då hon drivit ett flertal restauranger samt ett pensionat. Annette brinner för utveckling och när hon upplevde att gästerna hade större kunskap om vin än hon själv så bestämde hon sig för att utbilda sig till sommelier.
För några år sedan började hon som utbildningsledare på TUC Yrkeshögskola och har därefter övergått till att undervisa heltid inom den bransch hon älskar och har med sig över 30 års yrkeserfarenhet ifrån. Annette tror på ett livslångt lärande och menar att ”Alla erfarenheter som man får, berikar både livet och personligheten, både positiva och negativa.”
Examen, diplom m.m.
Kursintyg utfärdas vid genomförd kurs.
Intresseanmälan
Välkommen till TUC Academy!
TUC Academy grundades våren 2021 med syftet att tillhandahålla kompetensutveckling till privatpersoner, företag och organisationer i Sverige. Vi är en del av TUC-gruppen, där även TUC Yrkeshögskola ingår som är en av Sveriges största yrkeshögskolor med ca 3500 studerande på...