Visa utbildning.se som: Mobil

YKB 35h Fortbildning

TUA
Kort om utbildningen
5 dagar
6 300 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-02-21 08:00 - Åkersberga
Öppen utbildning
   
Åkersberga
YKB Fortbildning

Kursbeskrivning

YKB – ökar din kompetens

YKB Fortbildning är lagstadgad utbildning för alla som kör lastbil och buss yrkesmässigt (med vissa undantag). Kompetensbeviset gäller i fem år

Kursen är på sammanlagt 35 tim. Fem delkurser, en del per dag. Behöver du komplettera med någon eller några av delkurserna går att bra att anmäla sig för en enstaka dag.

Denna kurs är för dig som enbart har YKB-behörighet för lastbil och tog din körkortsbehörighet efter 10 september 2008.

Vi ser till att YKB blir något bra!

Alla utbildare på TUA är erfarna, goda pedagoger och brinner för sitt jobb. Vi har som krav på oss själva att YKB ska vara något som verkligen ger deltagarna kunskaper och insikter som förbättrar både effektivitet, säkerhet och välmående på arbetet. Vi arbetar för en varaktig förbättring av förarnas kunskaper, förmågor och engagemang.

Vi kombinerar teori, praktik, diskussioner och grupparbeten för att deltagarna på ett effektivt och trevligt sätt ska få kunskaper och insikter och uppskatta utbildningen.

Målgrupp

Alla som har C- eller D-behörighet kan delta enligt följande:

  • 1) Deltagaren har YKB-behörighet och ska förlänga den 5 år.
  • 2) YKB-behörigheten har gått ut.

Upplägg

Kursen är på sammanlagt 35 tim. Fem delkurser, en del (7 tim) per dag. Behöver ni komplettera med någon eller några av delkurserna går att bra att anmäla deltagande för en enstaka dag.

Mat & logi

Lunch tillkommer om 98:- per kursdag

Närliggande hotell finns tillgängligt, säg till vid bokningen om du även vill boka hotellet.

Kursledare

Vi ser till att YKB blir något bra

TUA’s utbildare är erfarna, goda pedagoger och brinner för sitt jobb. Vi har som krav på oss själva att YKB ska vara något som verkligen ger deltagarna kunskaper och insikter som förbättrar både effektivitet, säkerhet och välmående på arbetet.

Vi arbetar för en varaktig förbättring av förarnas kunskaper, förmågor och engagemang.

Med en kombination av teori, praktik, diskussioner och grupparbeten arbetar vi för att deltagarna på ett effektivt och trevligt sätt ska få kunskaper och insikter och uppskatta utbildningen.

Examen, diplom m.m.

Efter varje delkurs (en dag) får deltagaren ett intyg på att denne deltagit. När deltagaren har genomfört alla fem delkurserna blir denne rapporterad till Transportstyrelsen och får ett YKB-kort med Posten.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om YKB 35h Fortbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

TUA

Kort om oss:

TUA är en allians av erfarna utbildare med brett kunnande och stor kompetens. Vi verkar för bättre utbildade och säkrare förare med ett miljöekonomiskt tänkande, för alla typer av fordon på våra vägar. Vi kommer till er i våra företagsanpassade...


Läs mer om TUA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

TUA

Föertagsallén 14a
184 40 Åkersberga

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera YKB 35h Fortbildning!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen YKB 35h Fortbildning från TUA, fyll i dina uppgifter: