Inga recensioner än

YKB 140 tim Fortbildning, lastbil eller buss

TUA Utbildningar AB, i Åkersberga (+1 orter)
Längd
140 timmar
Pris
23 980 - 24 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
28 augusti, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
140 timmar
Pris
23 980 - 24 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
28 augusti, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 23 980 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

YKB

Alla som kör lastbil yrkesmässigt måste förutom körkortet även ha YKB-kortet (med vissa undantag). Tog du ditt körkort efter september 2009 måste du gå en grundutbildning på 140 timmar (Du ska vara minst 23 år). Efter kursen gör du ett prov på Trafikverket. När du är godkänd får du ditt YKB-kort som gäller i 5 år.
För att förnya YKB-kortet går du en 35-tim fortbildningskurs.

Det är stor brist på lastbilsförare. Med C-kort och YKB-kort har du mycket stora möjligheter att skaffa ett tryggt och bra arbete.

Våra handplockade utbildare har stor erfarenhet och brinner för sitt jobb. De sätter en ära i att du är redo för ditt nya yrke när du genomfört kursen. Att du har de kunskaper och den kompetens som krävs. Du blir en kompetent och duktig yrkesförare!

HELT UNIKT! FÖR C & D UTBILDNING MED ANSTÄLLNINGSGARANTI!

Ta D-Busskörkort & YKB 140tim Buss eller C-Lastbilskörkort & YKB 140tim Gods hos TUA Utbildningar AB, så ordnar vi jobb till dig!

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

28 augusti, 2023

  • Öppen utbildning
  • Åkersberga

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Kursinnehåll

I utbildningen får du en grundlig genomgång av de kunskaper som krävs för att klara provet och du kan därefter börja jobba som förare. Du får lära dig de lagar och regler som gäller för godstransporter, du får en grundläggande säkerhetsutbildning såsom livräddning, brandsläckning mm. Du får nyttiga kunskaper om transportbranschen i stort, fordonens tekniska egenskaper, hur du undviker olyckor och skador och mycket mera.

Mat & logi

Lunch tillkommer med 109:- per kursdag

Internat: Vid behov ordnar vi ett hotellrum intill utbildningslokalen för 870 ex. moms kr/natt. Fika och utbildningsmaterial ingår i priset. 

Erbjudande

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om YKB 140 tim Fortbildning, lastbil eller buss, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
TUA Utbildningar AB
Företagsallén 14A
184 40 Åkersberga

Kort om oss:

TUA Utbildningar AB verkar för säkrare och bättre utbildade chaufförer inom yrkestrafik på våra vägar. Vi strävar efter att alla ska ha tillgång till de nyaste tekniken och kunskapen för att smidigt och säkert kunna framföra sina fordon i trafiken...

Läs mer om TUA Utbildningar AB och visa alla utbildningar.

Highlights