Visa utbildning.se som: Mobil

HLR med AED/L-ABC

TUA
Kort om utbildningen
4 timmar
696 - 6 960 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Anpassningsbart - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande, Åkersberga
Svenska

Kursbeskrivning

Hjärt-lungräddning, som brukar förkortas HLR är en första hjälpen-behandling som ges för att få igång hjärtverksamheten och andningen hos någon som har fått hjärtstopp. Ju tidigare bröstkompressioner och inblåsningar startas, desto större blir chansen att överleva ett hjärtstopp.

HLR-rådet rekommenderar repetitionsutbildning varje år, minst vart annat år, för att kunna upprätthålla effektivitet och säkerhet. Vi utbildar i HLR grundkurs med dockor, hur hjärtstartare fungerar samt grundläggande L-ABC. Vi gör även repetitionskurser där vi uppdaterar med senaste informationen från HLR-rådet, genomför enklare övningar och går igenom eventuella nya produkter. Ni som ska göra, eller har genomfört en HLR-kurs hos oss får rabatter på våra livräddande produkter.

Erbjudande

Köp hjärtstartare med väska och gå två utbildningar till priset för en.

Vi har just nu ett erbjudande på 50% rabatt riktat mot företag för HLR-utbildningar nu när restriktionerna lättar. Vi kombinerar då HLR med AED (hjärtstartare) samt L-ABC, på så sätt kan vi säkerställa en grundlig utbildning i hela första hjälpen och krishantering. Max antal personer är 15 st. Priset efter rabatt för gruppen är 6960 kr + moms.

Om man bara vill gå HLR med AED-utbildning får man 25% rabatt på 6960 kr + moms för hela gruppen. 

Hjärtstartare - Cardiac Science Powerheart G5, semi- eller helautomatisk 15.900 kr + moms (rek. utpris: 16.900 kr + moms). Garanti i 8 år och 4 års batteri fulldriftsgaranti. Det ingår bland annat AED-kit, premiumväska inklusive rescue kit samt väggfäste. 

Certifikat

Första hjälpen och HLR

Att ha kunskaper inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning är viktigt för alla som vill kunna hjälpa till och känna sig trygga att vidta åtgärder vid en nödsituation. Men den även för dig som vill förstå din omgivning och kunna förhindra framtida potentiella olyckor.

Läs mer om Första hjälpen och HLR

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om HLR med AED/L-ABC , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

TUA

Kort om oss:

TUA är en allians av erfarna utbildare med brett kunnande och stor kompetens. Vi verkar för bättre utbildade och säkrare förare med ett miljöekonomiskt tänkande, för alla typer av fordon på våra vägar. Vi kommer till er i våra företagsanpassade...


Läs mer om TUA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

TUA

Föertagsallén 14a
184 40 Åkersberga

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera HLR med AED/L-ABC !
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen HLR med AED/L-ABC från TUA, fyll i dina uppgifter: