Inga recensioner än

HLR, Första hjälpen B

TUA Utbildningar AB, Rikstäckande
Längd
4 timmar
Nästa kurstillfälle
Anpassningsbart se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Längd
4 timmar
Nästa kurstillfälle
Anpassningsbart se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

HLR

Hjärt-lungräddning, som brukar förkortas HLR är en första hjälpen-behandling som ges för att få igång hjärtverksamheten och andningen hos någon som har fått hjärtstopp. Ju tidigare bröstkompressioner och inblåsningar startas, desto större blir chansen att överleva ett hjärtstopp.

HLR-rådet rekommenderar repetitionsutbildning varje år, minst vart annat år, för att kunna upprätthålla effektivitet och säkerhet. Vi utbildar i HLR grundkurs med dockor, hur hjärtstartare fungerar samt grundläggande L-ABC. Vi gör även repetitionskurser där vi uppdaterar med senaste informationen från HLR-rådet, genomför enklare övningar och går igenom eventuella nya produkter. Ni som ska göra, eller har genomfört en HLR-kurs hos oss får rabatter på våra livräddande produkter.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Anpassningsbart

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige
  • Svenska

Investering

Från 696kr ex. moms

Certifikat

Första hjälpen och HLR

Att ha kunskaper inom första hjälpen och hjärt- och lungräddning är viktigt för alla som vill kunna hjälpa till och känna sig trygga att vidta åtgärder vid en nödsituation. Men den även för dig som vill förstå din omgivning och kunna förhindra framtida potentiella olyckor.

Läs mer om Första hjälpen och HLR

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om HLR, Första hjälpen B, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
TUA Utbildningar AB
Företagsallén 14A
184 40 Åkersberga

Kort om oss:

TUA Utbildningar AB verkar för säkrare och bättre utbildade chaufförer inom yrkestrafik på våra vägar. Vi strävar efter att alla ska ha tillgång till de nyaste tekniken och kunskapen för att smidigt och säkert kunna framföra sina fordon i trafiken...

Läs mer om TUA Utbildningar AB och visa alla utbildningar.

Highlights