Truckexperten AB

i Jönköping (+ 7 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Truckexperten AB

Truckutbildning A+B+D1

Välkommen till oss på Truckexperten!

Vi erbjuder truckutbildningar i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Skövde och Växjö för privatpersoner och företag. Ta truckkort hos oss med körgaranti till marknadens bästa priser! Hos oss tar du truckkort snabbt och smidigt! Alla våra instruktörer är certifierade och du får alltid ett registrerat och certifierat truckkort. Våra truckutbildningar riktar sig till er som använder truck i ert arbete. Kurser hos oss ger grundläggande kunskaper och färdigheter. I utbildningen ingår även moment som säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken. Vi håller företagsanpassade truckutbildningar i våra lokaler eller hos er i hela Sverige. Kontakta oss för skräddarsydd utbildning helt utifrån ert behov. Med vår webbaserade teori effektiviserar ni och förkortar utbildningstiden.

Truckexpertens truckutbildningar har som mål att utbilda er till truckförare som är goda ambassadörer för oss när ni kommer ut till er arbetsplats och arbetar. Kursen inriktar sig på att ni ska få goda säkerhetskunskaper och bli resurseffektiva truckförare. Alla våra truckutbildningar följer Truckläroplan (TLP) 10.

Vi håller till i toppmoderna och fräscha lokaler i Jönköping, Nässjö, Norrköping, Skövde och Växjö med tillgång till många olika truckar. Hos oss slipper du vänta på din tur under utbildning och har alltid maximal körtid för att lära dig att köra truck. Helt i linje med vårt fokus att ni ska känna er trygga när ni börjar arbeta som truckförare.

Vi har körgaranti vilket innebär att du får komma tillbaka kostnadsfritt och praktisera ytterligare om du känner dig osäker. Det är viktigt för oss att du hanterar din truck på rätt sätt!

Läs mer om våra truckutbildningar eller boka en tid på hemsidan. Företagskunder är välkomna att kontakta oss så skräddarsyr vi utbildningen helt utifrån ert behov. Vi har som mål att vara marknadens mest lyhörda och flexibla leverantör av truckutbildning så oavsett vilken lösning du behöver kan du räkna med att vi gör allt för att hitta rätt truckutbildning för dig! Tveka inte att höra av er så inleder vi en dialog och vi erbjuder truckutbildning till marknadens bästa priser. Vi tål att jämföras – ta kontakt för kostnadsfri offert!

Visa alla utbildningar med Truckexperten AB

Utbildningar

Utbildning
Transport & fordon
Maskinförare Längd Pris Ort Snittbetyg
Hjullastare utbildning C2 Från 2 799 SEK Flera orter (6)
Truck
Truckförarutbildning A+B+D1 - Onlineutbildning 2 dagar Från 1 599 SEK Flera orter (6)
Truckutbildning A+B+D1 2 dagar Från 1 599 SEK Flera orter (5)
5,0 (58)
Truckutbildning i Norrköping - A, B+D1 Från 1 999 SEK Norrköping
5,0 (55)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Truckexperten AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontakt

Truckexperten AB

Kabelvägen 6
553 02 Jönköping

Tel: 0761384675

Facebook


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 113 recensioner
Skriv en recension
5/5
Adam Hellstrom
28 feb 2024
Super nöjd!

Super bra på att förklara hur truckarna fungerar! Trevlig personal, jätte nöjd!

5/5
Mansour Hanna
08 jun 2023
Det är mycket bra.

Mycket bra berätta i kursen.

5/5
Eric
03 sep 2022
Bara bra!

Bra utbilding, kunnig instruktör. snabbt ,smidigt å billigt!

Highlights