Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Truckutbildning A+B+D1

Truckbröderna truckutbildningar
Kort om utbildningen
2 dagar
1 599,20 - 1 999,20 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Kontakta oss för upplägg - Sverige
Falun, Jönköping, Norrköping, Rikstäckande, Västerås, Örebro
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Falun
1 999,20 SEK
Löpande Kursstart

Jönköping
1 599,20 SEK
Löpande kursstart

Norrköping
1 999,20 SEK
Löpande kursstart

Västerås
1 999,20 SEK
Löpande kursstart

Kursbeskrivning

Truckkort

Ta ditt truckkort hos truckbröderna truckutbildningar

Ta ditt truckkort hos Truckbröderna i Norrköping till Östergötlands lägsta priser! Vi håller varje vecka våra populära truckurser i Norrköpning. Efter avslutad truckutbildning hos oss på Truckbröderna får du ett truckkort med kategori A1-4 & B1-4, dessa är de vanligaste och mest efterfrågade kategorierna hos arbetsgivare inom lager och logistik.
Boka din truckkurs i Norrköping och öka dina chanser till ett nytt jobb idag! 

Du kan även delbetala din truckutbildning hos oss via Klarna, välj att betala senare eller att dela upp din betalning!

En säkrare truckutbildning

Truckbrödernas truckutbildningar i Norrköping inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet. Målet med våra truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som både kör och tänker truck. Du ska känna dig trygg i din körförmåga och vi ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera Truckbröderna truckutbildningar på rätt sätt när du är ute på din arbetsplats

Möjligheter i Norrköping efter avslutad truckutbildning

Som utbildad truckförare är möjligheterna till jobb stora i Norrköping!
Den gamla Textilstaden Norrköping är än idag ledande inom tillverkning, industri & logistik, branscher som varje år anställer ett stort antal truckförare!
Den stora mängden logistikföretag medför en ökad efterfrågan på kompetent personal och som utbildad truckförare i Norrköping finns det alltid lediga jobb att söka!

Vi erbjuder även företagsanpassade truckutbildningar
Vi erbjuder skräddarsydda företagsutbildningar, i våra lokaler eller på plats hos ert företag i hela Sverige! Våra företagslösningar är väldigt flexibla och våra utbildningar kan hållas dag som natt, vardagar eller helger. Vi erbjuder truckutbildningar för kategeorierna A1,A2,A3,A4 samt B1,B2,B3,B4 för våra företagskunder

Körgaranti

Självklart erbjuder vi en kvalitativ och seriös truckutbildning till våra elever. Om du mot förmodan inte klarar utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för fortsatt övning (kostnadsfritt). Du är också välkommen att komma tillbaka på framtida truckutbildningar, kostnadsfritt.

Upplägg

Praktik

Den praktiska delen av truckutbildningen görs på plats hos oss på Malmgatan 18 i Norrköping (Vida Lagerservice) och tar en dag. Vid underkänt resultat på den praktiska delen av utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för mer övning, utan extra kostnad!

Teori

Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickat till dig via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöket erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad!

Utrustning & övrigt

Under de praktiska momenten måste skyddsskor användas. Om du inte har egna skydsskor får du självklart låna detta av oss på plats. Kyl & micro finns på plats om du önskar ta med egen matlåda. Det finns även restauranger i närheten om du hellre äter ute. Se till att ha på dig oömma kläder.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Truckutbildning A+B+D1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Akhmed A.
Det var väldigt kul och intressant, man lärde sig ganska så snabbt och man blev bemött på ett väldigt trevligt sätt. Det bästa tycker jag var att man gick in på djupet på varje truck så att man exakt vad varje del av truck gör och hur man ska manövrera trucken.
Malin K
Han var jättetrevlig och väldigt pedagogisk i sitt sätt, otroligt informativt och superkul utbildning! Kommer helt klart rekommendera Truckbröderna till mina vänner och familj!
Therese K.
Rekommenderas verkligen

Truckbröderna truckutbildningar

Ta ditt truckkort hos oss på Truckbröderna Truckutbildningar!

På Truckbröderna erbjuder vi tidseffektiva och prisvärda truckutbildningar för privatpersoner och företag runt om i landet. Våra utbildningslokaler finns i Falun, Norrköping, Jönköping, Örebro & Västerås och här håller vi nya truckkurser varje vecka. Företag erbjuds även möjligheten att välja...


Läs mer om Truckbröderna truckutbildningar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Truckbröderna truckutbildningar


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Truckutbildning A+B+D1 från Truckbröderna truckutbildningar, fyll i dina uppgifter: