Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
2 dagar
1 599,20 - 1 999,20 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-16 16:00 - Jönköping
Falun, Jönköping, Norrköping, Västerås
Öppen utbildning
Kommande starter
Jönköping
1 599,36 SEK
2021-04-16

Västerås
1 999,20 SEK
2021-04-17

Norrköping
1 999,20 SEK
2021-04-18

Falun
1 999,20 SEK
Löpande Kursstart
Truckkort

Kursbeskrivning

Ta ditt truckkort hos truckbröderna

Ta ditt truckkort hos Truckbröderna i Norrköping till Östergötlands lägsta priser! Vi håller varje vecka våra populära truckurser i Norrköpning. Efter avslutad truckutbildning hos oss på Truckbröderna får du ett truckkort med kategori A1-4 & B1-4, dessa är de vanligaste och mest efterfrågade kategorierna hos arbetsgivare inom lager och logistik.
Boka din truckkurs i Norrköping och öka dina chanser till ett nytt jobb idag! 

En säkrare truckutbildning

Truckbrödernas truckutbildningar i Norrköping inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet. Målet med våra truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som både kör och tänker truck. Du ska känna dig trygg i din körförmåga och vi ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera Truckbröderna på rätt sätt när du är ute på din arbetsplats

Möjligheter i Norrköping efter avslutad truckutbildning

Som utbildad truckförare är möjligheterna till jobb stora i Norrköping!
Den gamla Textilstaden Norrköping är än idag ledande inom tillverkning, industri & logistik, branscher som varje år anställer ett stort antal truckförare!
Den stora mängden logistikföretag medför en ökad efterfrågan på kompetent personal och som utbildad truckförare i Norrköping finns det alltid lediga jobb att söka!

Körgaranti

Självklart erbjuder vi en kvalitativ och seriös truckutbildning till våra elever. Om du mot förmodan inte klarar utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för fortsatt övning (kostnadsfritt). Du är också välkommen att komma tillbaka på framtida truckutbildningar, kostnadsfritt.

Upplägg

Praktik

Den praktiska delen av truckutbildningen görs på plats hos oss på Malmgatan 18 i Norrköping (Vida Lagerservice) och tar en dag. Vid underkänt resultat på den praktiska delen av utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för mer övning, utan extra kostnad!

Teori

Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickat till dig via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöket erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad!

Utrustning & övrigt

Under de praktiska momenten måste skyddsskor användas. Om du inte har egna skydsskor får du självklart låna detta av oss på plats. Kyl & micro finns på plats om du önskar ta med egen matlåda. Det finns även restauranger i närheten om du hellre äter ute. Se till att ha på dig oömma kläder.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Truckkort , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Truckbröderna

Ta ditt truckkort hos oss på Truckbröderna Truckutbildningar!

På Truckbröderna erbjuder vi tidseffektiva och prisvärda truckutbildningar för privatpersoner och företag runt om i landet. Våra utbildningslokaler finns i Falun, Norrköping, Jönköping & Västerås och här håller vi nya truckkurser varje vecka. Företag erbjuds även möjligheten att välja arbetsplatsförlagd...


Läs mer om Truckbröderna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Truckbröderna

Lars-pettravägen 32
702 31 örebro

 Visa telefonnummer

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Recensioner
Bli den första att recensera Truckkort !
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Truckkort från Truckbröderna , fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar