Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Träning/coachning i affärsengelska

Triangulum
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Engelskan är det globala affärsspråket. Vår träning och coachning i affärsengelska är utformad för att hjälpa dig hantera engelska språket professionellt och kunna överbrygga kulturella skillnader. Vår träning och coachning i affärsengelska utgår alltid från:

Bedömning och rekommendationer: vi bedömer alltid individuella behov och önskemål och utformar ett träningsprogram anpassat för dig.

Språkriktighet och korrekt ordval ger ett professionellt intryck: att korrekt kunna uttrycka sig på engelska och att behärska nyckelfraser i förhandlingar och andra kommunikativa sammanhang är bara några exempel vad som krävs i affärsrelaterade situationer. Vi hjälper dig att ta din affärsengelska till nästa nivå.

Första intrycket har betydelse: personligt uppträdande avgör framgång eller misslyckande. Våra träningsprogram hjälper dig att skapa förtroende samtidigt som du undviker missförstånd, överbryggar kulturella skillnader och skapar goda relationer.

Skriftlig engelska: vi kan utforma utbildningar, träningsprogram och coachning för all typ affärsrelaterad korrespondens.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Investering

Vårt pris för heldagsutbildning i grupp är: 29 000 kr exkl moms.
Halvdagsutbildning: 18 000 kr exkl moms
(rabatterat pris kan ges vid längre uppdrag)

Priset för individuell träning/coachning är 1 300 kr/timme exkl moms
För mindre grupper (2-3 personer) 1 500 kr/timme exkl moms

I alla våra utbildningar inkluderar priset våra förberedelser, dokumentation, träningsunderlag, sammanställning av utvärdering och eventuellt uppföljningsmöte.

Kostnad för resor utanför Storstockholm och hotellkostnader ingår inte I priset och betalas av uppdragsgivaren

Kursledare

Mike Ward har arbetat som lärare, coach och mentor i affärsengelska sedan sent 70-tal. Han har coachat chefer och ledare från flera större svenska och nordiska företag. Mike har också utbildat personal i olika regeringsdepartement, statliga myndigheter och politiker. Mike inriktar sin coachning och sitt mentorskap på språklig korrekthet och flyt, de två viktigaste faktorerna för att bygga tillförsikt och självförtroende I en internationell miljö. Mike har också en bakgrund inom finanssektorn. Han har även studerat internationella relationer och journalism vid Lincoln University.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Träning/coachning i affärsengelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Helena Kehrer
(5)
Mycket nöjd med den skräddarsydda utbildningen och coachningen för mig och mina kollegor.
Helena Kehrer
(5)
Mycket nöjd med den skräddarsydda utbildningen och coachningen för mig och mina kollegor.

Triangulum

Triangulum

Nyhet - Medieträning med retorik nu som onlineutbildning Vi erbjuder nu webbaserad medieträning, individuellt och i mindre grupper. Träningsprogrammet är speciellt framtagen för att fungera online och anpassas efter dina behov och önskemål. I våra medieträningsprogram samarbetar vi med en...


Läs mer om Triangulum och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Triangulum

Grenljusbacken 24
117 65 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar