Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Triangulum

Nyhet - Medieträning med retorik nu som onlineutbildning

Vi erbjuder nu webbaserad medieträning, individuellt och i mindre grupper. Träningsprogrammet är speciellt framtagen för att fungera online och anpassas efter dina behov och önskemål. I våra medieträningsprogram samarbetar vi med en erfaren tv-journalist som har mångårig erfarenhet av medieträning.

Triangulum lägger nu om alla sina utbildningar och träningsprogram och anpassar dem till webbaserade utbildningar.

Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig i din kommunikation!

Vad kan vi erbjuda – förmågan att kommunicera effektivt och övertygande på engelska

Triangulum är experter på kommunikation, vare sig det gäller presentationsteknik och retorik, mediaträning, förhandling, att avsluta en säljprocess eller att använda affärsengelska i interkulturell kommunikation. Vi erbjuder utbildningar och coachning på engelska och svenska.

Om du arbetar  internationellt så kan vi bli ditt stöd I din professionella kommunikation. Triangulum är nystartat, men vi som står bakom bolaget har mångårig erfarenhet av att arbeta med internationella företag, universitet, statliga myndigheter, politiker och ledare.

Vi har ett brett nätverk av specialister inom olika områden, bland annat kinesiska och amerikanska affärskonsulter liksom affärs- och mediaexperter. När de här kompetenserna efterfrågas integrerar vi dem i våra utbildningar och träningar.

Du behöver inte förlita dig på olika leverantörer som försöker att förena sina olika kompetenser efter dina behov. Vi kan istället samordna våra kompetensområden genom en enhetlig leverantör.

Nyhet! Triangulum erbjuder anpassade träningsprogram i svenska som andraspråk för utländska chefer och ledare. I samråd med våra klienter går vi igenom behov, inriktning och målsättning för träningen och utformar ett specialanpassat träningsprogram utifrån de specifika förutsättningarna. Vi ger våra klienter möjlighet till snabb språkinlärning med inriktning på språkriktighet och uttal.

Visa alla utbildningar med Triangulum

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Triangulum och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Triangulum

Roslagsgatan 59
113 54 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Nilla Thomson, Boverket
(4)
Jag gick kursen i presentationsteknik i våras och kunde direkt omsätta Hans konstruktiva råd i praktisk tillämpning. Jag uppskattade särskilt det personliga bemötandet samt möjligheten till uppföljning även viss tid efter kursen. Så jag kan inte annat än ge en varm rekommendation!
Helena Kehrer
(5)
Mycket nöjd med den skräddarsydda utbildningen och coachningen för mig och mina kollegor.
Helena Kehrer
(5)
Mycket nöjd med den skräddarsydda utbildningen och coachningen för mig och mina kollegor.
Intresseanmälan

För att få mer information från Triangulum, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.