Visa utbildning.se som: Mobil

Prova på mindfulness

Firma Titti Ljungdahl
Kort om utbildningen
4 veckor
800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-27 18:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

PROVA PÅ MINDFULNESS 

Mindfulnessträning är ett effektivt sätt att hantera stress. Med träning minskar du ditt automatiserade sätt att förhålla dig till vad som sker. Du påverkar också positivt din hjärnas funktion så att du snabbare återhämtar dig.

Vi går igenom vad utbrändhet och utmattning är och hur det påverkar kropp och själ. Att lära sig hantera stress med olika verktyg kommer att få dig att landa i ett lugn och få en balans i livet. Det ger dig mer energi till sådant som du vill hinna med och som ger dig glädje i livet!

Du lär dig att vara alert och att fokusera på vad som händer i nuet. Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet. I träningen lär man sig bland annat att möta verkligheten som den är och se de val vi har.

Förutom att du minskar onödig stress, skapad av dina tankar och sådant du inte kan påverka, blir du också mer kreativ och konstruktiv i ditt dagliga liv.

Kursen pågår i 4 veckor och vi träffas i mötesrummet Zoom på nätet 3 gånger. Du följer mellan träffarna ett e-program med övningar som ingår i kursavgiften. Boken "Mindfulness i vardagen" av Ola Schenström ingår i priset. Vi tar upp boken till diskussion en stund varje vecka.

Jag coachar dig hela vägen. Ett mycket bra sätt att träna på mindfulness med goda resultat!

Varmt välkommen!

Bästa hälsningar från Titti

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Träffa Titti Ljungdahl - utbildad mindfulnessinstruktör

Fortsatta studier

Efter fyra veckor kan du välja att fortsätta med min utbildning Mindfulness vid stress

Upplägg

Vi ses vid 3 tillfällen under fyra veckor.

Nästa start äger rum tisdagen 23 juni kl.17.00-18.00 i mötesrummet Zoom.

Kursledare

titti ljungdahl

Jag har arbetat inom skolans värld i 35 år som lärare och rektor. Det var i skolan som jag uppmärksammade hur stressen påverkar oss alla både personal och elever.

Hur skulle man kunna arbeta med detta på ett konstruktivt sätt tänkte jag då. Jag utbildade mig till instruktör i mindfulness och fann då ett verktyg som verkligen gör skillnad.

Att lära sig leva i nuet, lära sig att hantera sin stress ger ju både mer arbetsglädje och ett inre lugn. Att inse att verkligheten är som den är är ett stort steg på vägen. Då ser vi också tydligare vilka val som är bäst för oss för att vi ska må bra och njuta av livet.

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd kurs kommer du att få ett certifikat.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Prova på mindfulness, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Firma Titti Ljungdahl

I 35 år har jag arbetat inom skolans värld som rektor, verksamhetsutvecklare och lärare i språk. Jag är också utbildad skolcoach, ledarcoach och mindfulnessinstruktör. Som rektor har jag i Mölndal genomfört två framgångsrika projekt tillsammans med lärarteam med målsättning att få...


Läs mer om Firma Titti Ljungdahl och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Firma Titti Ljungdahl


 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Prova på mindfulness från Firma Titti Ljungdahl, fyll i dina uppgifter: