Visa utbildning.se som: Mobil

Mindfulness vid stress

Firma Titti Ljungdahl
Kort om utbildningen
2 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande - Distans
Onlineutbildning
   
Distans, Rikstäckande

Kursbeskrivning

Kurs i mindfulness med Firma Titti Ljungdahl

Minska stress med hjälp av mindfulness -

vi kör online och använder programmet Här & Nu

Mindfulnessträning är ett effektivt sätt att hantera stress. Med träning minskar du ditt automatiserade sätt att förhålla dig till vad som sker. Du påverkar också positivt din hjärnas funktion så att du snabbare återhämtar dig.

Du lär dig att vara alert och att fokusera på vad som händer i nuet. Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet. I träningen lär man sig bland annat att möta verkligheten som den är och se de val vi har.

Mindfulnessträningen ger dig många positiva saker. Förutom att du minskar onödig stress, skapad av dina tankar och sådant du inte kan påverka, blir du också mer kreativ och konstruktiv i ditt dagliga liv.

Du får tillgång till en plattform på nätet med övningar. Vi ses på digitalt möte några gånger beroende på vilken kurs du väljer. Ett mycket bra sätt att träna på mindfulness med goda resultat.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mindfulness vid stress, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Firma Titti Ljungdahl

Firma Titti Ljungdahl

Kurser i Gränna och Göteborg

 I mer än 30 år har jag arbetat inom skolans värld som rektor, verksamhetsutvecklare och lärare i språk. Jag är också utbildad skolcoach, ledarcoach och mindfulnessinstruktör.Som rektor har jag i Mölndal genomfört två framgångsrika projekt tillsammans med lärarteam med målsättning att...


Läs mer om Firma Titti Ljungdahl och visa alla utbildningar.
Recensioner
Bli den första att recensera Mindfulness vid stress!