Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Mindfulness stresshantering fortsättning

Firma Titti Ljungdahl
Kort om utbildningen
8 veckor
2 500 SEK Momsfri
   
Distans

Kursbeskrivning

Jag hoppas och tror att kursen kommer att ge dig samma ska som jag har upplevt: att kunna gå ner i varv, leva i nuet och acceptera verkligen som den är. Varmt välkommen!

Vid 8 tillfällen över totalt 8 veckor träffas vi i mötesrummet Zoom. Träffarna pågår 1,5 timme varje vecka.

Ni kommer att få ett program med övningar som ni kör på internet. På våra träffar hjälper jag er att utveckla ett förhållningssätt till stress och fokus.

Vi följer upp hur övningarna har fungerat och hur ni kommer framåt i kursen. Det finns gott om tid till frågor och funderingar.

Ni kommer också få en bok om mindfulness, Mindfulness i vardagen av Ola Schenström. Vi tar upp den vid våra träffar i Zoom.

Ni kommer att få en bok om mindfulness, Mindfulness i vardagen av Ola Schenström. Vi kommer ta upp den vid våra träffar i Zoom. Ni får även coachning och möjlighet för var och en att ta upp frågor och tankar på våra möten.

I en sluten Facebookgrupp tar vi upp tankar och idéer som kommer upp under kursens gång.

Varmt välkommen!

Bästa hälsningar från Titti

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Video

Kursledare

titti ljungdahl

Jag har arbetat inom skolans värld i 35 år som lärare och rektor. Det var i skolan som jag uppmärksammade hur stressen påverkar oss alla både personal och elever.

Hur skulle man kunna arbeta med detta på ett konstruktivt sätt tänkte jag då. Jag utbildade mig till instruktör i mindfulness och fann då ett verktyg som verkligen gör skillnad.

Att lära sig leva i nuet, lära sig att hantera sin stress ger ju både mer arbetsglädje och ett inre lugn. Att inse att verkligheten är som den är är ett stort steg på vägen. Då ser vi också tydligare vilka val som är bäst för oss för att vi ska må bra och njuta av livet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mindfulness stresshantering fortsättning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Ajla Maksumic
(5)
Virpi Nilimaa, Kriminalvården
(5)

Firma Titti Ljungdahl

Firma Titti Ljungdahl

Föreläsningar och onlinekurser

 I mer än 30 år har jag arbetat inom skolans värld som rektor, verksamhetsutvecklare och lärare i språk. Jag är också utbildad skolcoach, ledarcoach och mindfulnessinstruktör. Som rektor har jag i Mölndal genomfört två framgångsrika projekt tillsammans med lärarteam med målsättning...


Läs mer om Firma Titti Ljungdahl och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Firma Titti Ljungdahl


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar