Visa utbildning.se som: Mobil

Jobba smartare, stressa mindre och få mer tid överTimeFinder

Med ett brinnande intresse för personlig utveckling, effektivitet och en önskan om att kunna leva livet mer här och nu, startade Maria Breitholtz Söderström 2008 företaget TimeFinder. Idag är vi ett konsult- och utbildningsbolag med hängivna anställda, underkonsulter och samarbetspartners som erbjuder utbildningar, föreläsningar, individuell handledning och konsulttjänster inom det vi kallar Hållbar Effektivitet.

Hållbar Effektivitet innebär inga tillfälliga lösningar eller s.k. quickfix utan det är resultat som ska hålla över tiden. Bestående resultat i form av t ex minskad stress, mer kontroll, ökat välmående och produktivitet.

Att ha chefer och medarbetare som frigör tid, har bättre kontroll över sin arbetssituation, känner mer arbetsglädje och mindre stress kommer att visa sig på sista raden vare sig det gäller till exempel resultatet i kronor, i form av bättre kundrelationer, högre produktivitet eller minskad sjukfrånvaro.

TimeFinder har som målsättning att göra skillnad och att vara med och skapa Hållbar Effektivitet, både hos företaget/organisationen  och den enskilda chefen eller medarbetaren. Detta genom att tillhandahålla konkreta redskap i form av metoder, verktyg och förhållningssätt för att frigöra tid, förbättra känslan av fokus och kontroll, öka arbetsglädjen och välmåendet och därmed skapa effektivitet och produktivitet samtidigt som den arbetsrelaterade stressen minskar.

Det ska kännas givande och bra när man är på en utbildning med TimeFinder och den känslan ska sitta i även flera månader eller år efteråt. Därför blir vi alltid lika glada och stolta när vi får spontana mejl eller möter tidigare deltagare som beskriver vad som faktiskt förändrats på riktigt för dem efter en utbildning med TimeFinder.

Frida, som när hon gick utbildningen jobbade på Skatteverket, skriver:

"Jag fick coachning i Personlig Effektivitet & Outlook av TimeFinder för nu flera år sedan. Och jag använder fortfarande verktygen jag fick lära mig där. De verktygen har gjort att jag känner mer kontroll och kan använda tiden mer effektivt. Och framförallt så märker jag snabbt när jag håller på att "trilla dit igen" och börjar planera in för mycket och då vet jag hur jag ska göra för att ordna upp det igen. Jag har också kunnat dela med mig av Outlook-tips till mina kollegor så vi alla har kunnat jobba mer effektivt. Rekommenderar alla att ta sig tid till detta - det kommer löna sig."

Monika på Systembolagets huvudkontor skriver så här: 

Jag är effektivare och ”sparar” uppskattningsvis en timme per dag genom att  inte hoppa fram och tillbaka samtidigt som jag känner att jag har mer kontroll. Känns bra att  gå hem när jag har bockat av alla uppgifter under dagen, kollat igenom morgondagen och veta att jag inte glömt något eftersom det finns i Uppgifter.”

När vi jobbar med individuella program gör vi även mätningar före och efter utbildningen/handledningen och ett exempel på det ser du nedan.

Men nu ska du/ni ju inte tro på vad alla andra säger utan se till att bilda er en egen uppfattning. Läs mer om några av de utbildningar som vi erbjuder här (OBS! här länk för att kunna komma till alla utbildningar som ligger på Utbildning.se)

Vill du veta mer om vad vi menar med Hållbar Effektivitet och vad vi står för eller kanske bara få några gratis tips kan du gå in på vår hemsida www.timefinder.se.Läs mer om TimeFinder

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med TimeFinder och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!