Visa utbildning.se som: Mobil

OneNote - Onlineutbildning med individuell genomgång via Skype

TimeFinder
Kort om utbildningen
Egen takt
2 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Löpande från det att du anmäler dig - Distans
Distans, Sverige
Onlineutbildning
Kommande starter
Sverige
Löpande från det att du anmäler dig  
2 000 SEK
Distans
Löpande från det att du anmäler dig  
2 000 SEK

Kursbeskrivning

Skapa Superstruktur och Jobba Effektivare med OneNote 2016 eller 2013

Denna onlineutbildning vänder sig till dig som vill lära dig OneNote i din egen takt.

Innehållet motsvarar en heldagsutbildning och du har tillgång till innehållet under ett år och kan gå igenom utbildningen i vilken takt du vill. Du kan också välja vilka delar du börjar med och "hoppa runt" bland innehållet.

I upplägget ingår även individuell genomgång via Skype i upp till en timme. Genomgången kan fördelas på flera tillfällen. Är du osäker på hur du använder Skype är det bara att du ringer eller mailar så förklarar vi precis hur det går till.

Vill du bara gå onlineutbildningen kostar det 1200 kr exkl. moms.

Med OneNote kan du öka din kontroll över arbetssituationen och samtidigt minimera behov av fysiska anteckningsblock, dokument, ”kom ihåg”-lappar mm. Du kan också på ett enkelt sätt samla information på ett och samma ställe, tillgängligt för enskilt bruk eller för en hel grupp.

Den här onlineutbildningen introducerar OneNote som verktyg och ger dig en inblick i hur du kan använda OneNote på ett effektivt sätt för att t ex kunna anteckna, samla information, strukturera material och förenkla samarbete med andra.

Vi går igenom massor av smarta funktioner i OneNote samtidigt som vi ger exempel på vad du kan använda programmet till.

Utbildningens upplägg

Den här utbildningen gäller för OneNote 2016 och även 2013 och vi utgår ifrån att du har Office 365. Om du inte har Office 365 kan du ändå tillgodogöra dig merparten av utbildningen och det bästa är att du hör av dig till oss innan du bokar utbildningen så stämmer vi av.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen bör du ha OneNote installerad på datorn (skrivbordsprogrammet).

Utbildningen består av 8 moduler och varje modul består i sin tur av 1-11 avsnitt med korta pedagogiska videofilmer och/eller texter.

Du gör utbildningen helt i din egen takt och kan gå tillbaka till avsnitt som du redan markerat som färdiga. Du kan självklart även hoppa mellan olika avsnitt så du behöver inte göra allt i "rätt" ordning.

Vi börjar utbildningen från grunden och även om du redan använt OneNote en del så lovar vi att du kommer att lära dig mycket nytt.

Målgrupp

Denna onlineutbilning passar både dig som är helt ny i OneNote och dig som har jobbat i verktyget ett tag och vill lära dig mer smarta funktioner.

Kursinnehåll

Utbildningen innehåller bl. a följande:

 • Introduktion OneNote – den smarta digitala anteckningsboken
 • Exempel på användningsområden både för eget bruk och tillsammans med andra
 • Olika sätt att använda OneNote - Via Onenote Online, skrivbordsappen för datorn eller appar för telefon och surfplatta
 • Koppling till OneDrive/Sharepoint
 • Att få koll på vad som gäller för att dela OneNoteböcker eller inte
 • Att anteckna och samla information på ett smart sätt 
 • Kort översikt hur OneNote är uppbyggt
 • Skapa avsnitt, sidor och undersidor
 • Organisera dina böcker, avsnitt, sidor osv
 • Använda mallar
 • Kombinera texter, bifogade filer, bilder, ljud och bild i samma dokument
 • Tagga anteckningar
 • Skicka dokument, mejl mm till och från OneNote
 • Koppling till Outlook
 • Genomgång av ytterligare många användbara och smarta funktioner i OneNote

Individuell genomgång via Skype för att få svar på alla dina frågor och funderingar. Är du ovan vid Skype hjälper vi dig alternativt så hörs vi via telefon eller mail.

Upplägg

Utbildningen består av 8 moduler och varje modul består i sin tur av 1-11 avsnitt med korta pedagogiska videofilmer och/eller texter.

Du gör utbildningen helt i din egen takt och kan gå tillbaka till avsnitt som du redan markerat som färdiga. Du kan självklart även hoppa mellan olika avsnitt så du behöver inte göra allt i "rätt" ordning.

Vi börjar utbildningen från grunden och även om du redan använt OneNote en del så lovar vi att du kommer att lära dig mycket nytt.

Onlineutbildningen kombineras med individuell genomgång via Skype där du kan få hjälp med dina frågor och funderingar kring hur just du kan använda OneNote.

Du ansvarar själv för att boka upp din individuella genomgång och förslagsvis när du gått igenom stor del av utbildningens innehåll.

Investering

2 000 kr exkl. moms. Priset inkluderar tillgång till onlineutbildningen under ett år samt upp till en timmes individuell genomgång via Skype (kan delas upp på flera tillfällen).

Du kan även anmäla dig till onlineutbildningen utan någon individuell genomgång och det kostar då 1200 kr exkl. moms.

Är du osäker på hur du använder Skype så hjälper vi dig och vill du istället ringa eller maila för din genomgång går det självklart också bra.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om OneNote - Onlineutbildning med individuell genomgång via Skype, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

TimeFinder

TimeFinder

Många är vi som önskar att dygnet hade fler timmar. Att inte hinna med på jobbet gör sig ofta påmint i form av att datorn kommer med hem, ett gnagande dåligt samvete att vi borde få mer gjort, fokusera bättre...


Läs mer om TimeFinder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

TimeFinder

Vi är rörliga och finns där du behöver oss. I Sverige såväl som ute i världen.

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera OneNote - Onlineutbildning med individuell genomgång via Skype!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 61 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Jobba smartare, stressa mindre o...

"Du vinner inte för att din inkorg är tom när du dör. Inte heller för att ha presterat mest och bäst. Du vinner när du
kan dö med ett leende på läpparna i vetskap om att du levt det liv du velat leva". Det säger TimeFinders grundare Mia.

Läs mer