Visa utbildning.se som: Mobil

Tre år med GDPR - vad gäller utifrån ett HR-perspektiv?

Simployer Tholin
Kort om utbildningen
1 timme
1 490 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-25 10:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
GDPR

Kursbeskrivning

Uppdatering kring GDPR, för dig som är arbetsgivare.

Har du koll på GDPR förordningen och de regler som gäller kring dataskydd?

Det är viktigt att ha koll på GDPR reglerna, inte minst då brott mot förordningen kan generera höga skadestånd. Antalet anmälningar för brott mot GDPR likväl som bötesbeloppen ökar. I en tid av ökad digitalisering och en pandemi så kastas nytt ljus över GDPR och de rättigheter och skyldigheter som följer av förordningen. Som arbetsgivare eller anställd som hanterar personuppgifter är det viktigt att ha koll på lagen och följa denna för att undvika integritetskränkning och potentiella böter i miljonklassen.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

HR personal, lönespecialister, chefer, anställda som hanterar dokumentation och personuppgifter.

Kursinnehåll

Du kommer lära dig:

  • Vad är personuppgifter?
  • Vilka lagliga grunder finns för hantering av personuppgifter?
  • Vilka rättigheter har den vars personuppgifter blir hanterade?
  • Vad innebär intresseavvägning när det kommer till GDPR?
  • Vilka känsliga personuppgifter finns och hur hanteras dessa?
  • Vad gäller vid överföring av personuppgifter till tredje land?
  • Vad kan vi lära oss av de sanktioner som utdömts för brott mot GDPR?
  • Aktuella områden som IMY fokuserar på
  • Pandemins påverkan på GDPR

Investering

Pris: 1 490 kr (exkl moms). I priset ingår digital kursdokumentation. Du har tillgång till kursen i tre månader (efter sändningsdatumet som inspelad video). Anmälan är personlig och får inte överlåtas.

Kursledare

Natalia Björkman och Anna Schönfelder

Examen, diplom m.m.

Kursen ger en utbildningstimme hos SRF. KursID 2021_25_00.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Tre år med GDPR - vad gäller utifrån ett HR-perspektiv?, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Simployer Tholin

Simployer 

Du kanske vet att Tholin & Larsson sedan 2015 är en del av norska Infotjenester-gruppen. I den gruppen finns också det svenska bolaget Simployer AB som levererar HRM-lösningar. Nu kommer vi att dra nytta av den samlade kompetensen på ett ännu...


Läs mer om Simployer Tholin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Simployer Tholin

Lilla Waterloogatan 8
415 02 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tre år med GDPR - vad gäller utifrån ett HR-perspektiv?!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 167 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tre år med GDPR - vad gäller utifrån ett HR-perspektiv? från Simployer Tholin, fyll i dina uppgifter: