Visa utbildning.se som: Mobil

Simployer

Löne- och HR-expert

Anna Schönfelder är chef på Tholin & Larssons Lön/HR-avdelning och har en mycket stor erfarenhet av arbete med HR samt personal- och arbetsrättsfrågor.

Kursledare Tholin & Larsson Anna Schönfelder

Anna har varit med oss sedan 2002 och har varit verksam inom branschen i totalt 23 år. I ryggsäcken finns även en kandidatexamen från personalvetarlinjen, med inriktning mot pedagogik.

Du träffar Anna på:

Stora Lönedagen (som hon även är ansvarig för), Semesterkurser, Löneberäkning påbyggnad samt arbetsrätts- och arbetsmiljökurser.

Kursledare

Anna tycker mycket om att hålla föreläsningar och varvar gärna teori med diskussioner och konkreta övningar. Hon vill att deltagarna ska få med sig både teorin och praktiska knep som man kan ha nytta av till vardags.

– Det är först då som utbildning verkligen ger någonting! Jag försöker att verkligen se varje deltagare och ge de den hjälpen de behöver i sitt dagliga arbete. Ofta kommer man till en kurs med färdiga frågeställningar och törst efter specifik kunskap. Där försöker jag att kombinera teorin med praktiska lösningar som man kan ta med sig och ha glädje av senare.

Varför ska man välja Tholin & Larsson?

– Tillsammans har vi jobbat praktiskt med de här frågorna så länge att vi har en enorm erfarenhetsbank att hämta information ur. Vi jobbar kontinuerligt med vår egen kompetensutveckling och håller oss à jour, fångar upp alla nyheter och förmedlar de på ett bra sätt. Vi är alltid uppdaterade och har alltid korrekt info. Dessutom har vi en väldigt personlig service, och ser behovet hos den enskilda kunden.

Läs mer om Simployer Tholin

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Simployer Tholin och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!