Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Corona – ersättningar och förmåner till anställda

Simployer Tholin
Kort om utbildningen
Livestreamad kurs 9 september kl 10-11:30
1 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Livestreamad kurs 9 september kl 10-11:30 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Gör rätt och undvik onödiga skattekonsekvenser

Att arbeta hemifrån är snarare regel än undantag för många anställda under coronapandemin. Har du koll på vad som gäller skattemässigt när det kommer till hemmakontor? Hur fungerar det till exempel vid inköp av kontorsmöbler, ersättningar för bredband och hyresersättningar för kontor i hemmet?

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som arbetar med löner, förmåner och personalfrågor

Kursinnehåll

Coronapandemin har väckt många nya frågor om ersättningar och förmåner till anställda – inte minst när arbetsgivaren står för kostnader för hemmakontoret. Går det att betala ut ersättning för privata bredband? Kan friskvårdsbidraget användas för träning i hemmet? Är fri fika på kontoret skattefri? Och vad händer med det nedsatta bilförmånsvärdet om en anställd inte når 3000 mils-gränsen på grund av corona?

Under den här kursen får du svar på vad som gäller skattemässigt för olika ersättning och förmåner. På så vis undviker du både onödiga skattekonsekvenser och minimerar kostnaderna!

Vi bevakar vad som händer på området hela vägen fram till kursstart! Du kan därför räkna med att bli uppdaterad med de senaste frågorna just nu.

Gå 5 betala för 4! Lägg in rabattkoden 5FÖR4 i kommentarsfältet i beställningen. 

Är ni fler än tio, kontakta oss för paketpris!

Investering

Pris: 1.990 kr exkl moms. I priset ingår digital kursdokumentation. Du har tillgång till kursen i tre månader (efter sändningsdatumet som inspelad video). Anmälan är personlig och får inte överlåtas.

Kursledare

Lennart Salomonsson, Simployer AB

Ingrid Langkilde, Simployer AB

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Corona – ersättningar och förmåner till anställda, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Simployer Tholin

Simployer Tholin

Simployer 

Du kanske vet att Tholin & Larsson sedan 2015 är en del av norska Infotjenester-gruppen. I den gruppen finns också det svenska bolaget Simployer AB som levererar HRM-lösningar. Nu kommer vi att dra nytta av den samlade kompetensen på ett ännu...


Läs mer om Simployer Tholin och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Simployer Tholin

Lilla Waterloogatan 8
415 02 Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Corona – ersättningar och förmåner till anställda från Simployer Tholin, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Corona – ersättningar och förmåner till anställda!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 144 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar