Visa utbildning.se som: Mobil

Styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem, steg 1

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
4 dagar
18 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-26 10:00 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
18 200 SEK
2021-04-26

Göteborg
18 200 SEK
2021-05-10

Göteborg
18 200 SEK
2021-08-30

Stockholm
18 200 SEK
2021-09-21

Kursbeskrivning

Kursen Styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem steg 1 är första delen i en stegutbildning i två steg för dig som har grundkunskaper i värme- och ventilationssystemens uppbyggnad, men som behöver lära mer om reglerteknik.Med egna kunskaper i reglerteknik kan du lättare möta kundens förväntningar på ett bra inomhusklimat. Den tekniska driften förbättras och genom sänkta driftkostnader får fastigheten ett högre driftnetto.Steg 1 ger de grundläggande insikterna i styr- och reglersystem och är avsedd för dig som arbetar med fastighetsdrift och har erfarenhet av VVS-tekniska system.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Grundläggande teknisk förståelse.Teknologisk Instituts lämpliga kurser för att erhålla nödvändiga förkunskaper är Ventilationsteknik steg 1(9110), eller Drift av värmeinstallationer (9160).

Syfte

Med kunskaperna i denna kurs skall deltagarna kunna upprätthålla en säkerställd god teknisk och ekonomisk drift av värme- och ventilationssystems reglerfunktioner. Detta nås via egen tillsyn och kontroll samt enklare egen injustering av reglercentralens reglerparametrar som P-band och börvärde för stabil och noggrann reglering. Målet med kursen är att ge deltagarna grundläggande kunskap i styrning och reglering av värme- och ventilationssystem.

Investering

18200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem, steg 1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 3 recensioner.

Alexander, E.on Energilösningar
(3)
Tycker ni bör informera tydligare om att det är en ren teoretisk kurs med en övergripande bild av hur styr och regler kan används i fastighetsautomation. Alltså ingen kurs för folk som vill lära sig "styr & regler" och koppla själva. Annars mycket kunnig föreläsare, men fel för mig.
Anders, EELAB
(4)
Fyra stjärnor pga att läraren, Faruk, kan sina saker.
Kursdeltagare
(5)
Bra nivå. Fantastisk lärare.

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem, steg 1 från Teknologisk Institut AB Sverige, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer

Liknande utbildningar