Visa utbildning.se som: Mobil

Styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem, steg 1

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
4 dagar
18 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-05-14 10:00 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-05-14 10:00  
18 000 SEK
2019-09-24 10:00  
18 000 SEK
2019-12-03 10:00  
18 000 SEK
Göteborg
2019-06-11 10:00  
18 000 SEK

Kursbeskrivning

Kursen Styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem steg 1 är första delen i en stegutbildning i två steg för dig som har grundkunskaper i värme- och ventilationssystemens uppbyggnad, men som behöver lära mer om reglerteknik.Med egna kunskaper i reglerteknik kan du lättare möta kundens förväntningar på ett bra inomhusklimat. Den tekniska driften förbättras och genom sänkta driftkostnader får fastigheten ett högre driftnetto.Steg 1 ger de grundläggande insikterna i styr- och reglersystem och är avsedd för dig som arbetar med fastighetsdrift och har erfarenhet av VVS-tekniska system.

Målgrupp

Erfarenheter om VVS-systems uppbyggnad och funktion. Teknologisk Instituts lämpliga kurser för att erhålla nödvändiga förkunskaper är Ventilationsteknik steg 1(9110), eller Drift av värmeinstallationer (9160).

Syfte

Med kunskaperna i denna kurs skall deltagarna kunna upprätthålla en säkerställd god teknisk och ekonomisk drift av värme- och ventilationssystems reglerfunktioner. Detta nås via egen tillsyn och kontroll samt enklare egen injustering av reglercentralens reglerparametrar som P-band och börvärde för stabil och noggrann reglering. Kursen ger i första hand kunskap om VVS-installationers funktioner med avseende på styr- och regler.

Investering

18000 SEK

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem, steg 1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Bra nivå. Fantastisk lärare.

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Styr- och reglerteknik för värme- och ventilationssystem, steg 1
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer