Visa utbildning.se som: Mobil

Strategisk processledning inom fastighetsförvaltning

Teknologisk Institut AB Sverige
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

Strategisk processledning inom fastighetsförvaltning

Fastighetsbranschen står inför både högre och nya krav. Fastighetsbolag måste inte bara vara konkurrenskraftiga och effektiva utan också jobba med fokus på kunden/hyresgästen. Det ställs krav på organisationens egenskaper som inte kan nås utan att hänsyn tas till processer och varje medarbetares potential. Många aktörer inom fastighetsbranschen har redan tagit de första stegen mot en processorientering – åtminstone på ledningsnivå. Svårigheten ligger dock ofta i att förverkliga nyttan med processerna ute i verksamheten.

Under två dagar ges du möjlighet att tillsammans med branschkollegor fokusera på hur processledning i fastighetsförvaltning kan förverkligas. Kursen är uppbyggd utifrån ett upplevelsebaserat synsätt och lär dig grunderna och ger dig verktyg för att lyckas med processledning inom fastighetsförvaltning. Olika metoder diskuteras och som exempel från verkligheten används fastighetsförvaltningens vanligaste processer som t.ex. felanmälan, uthyrning och underhåll.

Syfte

Kursen syftar till att ge dig kunskap och verktyg för att förverkliga effekterna av processer och förbättringsarbete inom fastighetsbranschen samt ge dig insikt i hur processer såsom felanmälan, uthyrning och underhåll kan effektiviseras.

Kursinnehåll

 • Grundläggande om processer
 • Nivåer av processorientering
 • Strategisk processutveckling
 • Organisering kring ett processarbete
 • Styrning och ledning
 • Uppföljning av processer, mål och nyckeltal
 • Förbättringsarbete
 • Effekthemtagning
 • Förutsättningar för en lyckad implementering
 • Förvaltning av processer i verksamheten
 • Processmodellering, automatisering/ärendehantering
 • Praktiska övningar och exempel från verkligheten (uthyrningsprocessen, felanmälan etc.)

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen riktar sig främst till dig som är ansvarig för processledningen i ditt bolag eller som arbetar med processer i fastighetsförvaltning, antingen idag eller i framtiden. Du är förvaltningschef, förvaltare, teknisk förvaltare, utvecklingschef, processledare, processägare eller liknande.

Förkunskaper

Inga speciella förkunskaper krävs. För att kunna tillgodogöra sig kursen på bästa sätt är erfarenhet från fastighetsbranschen väsentlig.

Investering

10.000 SEK exkl. moms

Erbjudande: Gå 3 och betala för 2.

Går ej att kombinera med andra erbjudande.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Strategisk processledning inom fastighetsförvaltning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Strategisk processledning inom fastighetsförvaltning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Strategisk processledning inom fastighetsförvaltning från Teknologisk Institut AB Sverige, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer

Liknande utbildningar