Visa utbildning.se som: Mobil

Strålskydd - Öppen radiografering - komplettering och repetition

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
1 dag
4 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-30 08:30 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Vid öppen radiogradering skall strålskyddsarbetet bedrivas enligt Strålsäkerhetsmyndighetens föreskrifter SSMFS2018:6Föreskrifterna ställer särskilda krav på strålskyddskunskap för såväl arbetsledare som operatörer. Kompetensnivån skall dessutom säkerställas genom repetitionsutbildning vart 5:e år. Kursen vänder sig till personer som skall vara arbetsledare eller operatörer och som redan har förkunskaper om strålskyddsverksamhet motsvarande kursen ”Strålskydd – Radioaktiva strålkällor och röntgen i industrin – inriktning mot öppen radiografering. Utbildningen uppfyller de särskilda krav som ställs på repetitionsutbildning för operatörer och arbetsledare inom öppen radiografering som definieras i Strålsäkerhetsmyndighetens föreskrifter om industriell radiografering.SSMFS 2018:6. Kursen avslutas med examination enligt föreskrifternas krav.

Målgrupp

Godkänd i kursen ”Strålskydd – Radioaktiva strålkällor och röntgen i industrin – inriktning mot öppen radiografering” eller motsvarande.

Syfte

v>Säkerställa den nödvändiga utbildningen som Strålsäkerhetsmyndigheten kräver (SSMFS2018:6) för personer som arbetar som operatörer eller ansvarar för verksamheten vid öppen radiografering. Kursen är lämplig som repetitionsutbildning vart 5:e år för arbetsledare och operatör.

Investering

4200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Strålskydd - Öppen radiografering - komplettering och repetition, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Strålskydd - Öppen radiografering - komplettering och repetition!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer