Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Säker vatteninstallation för VVS-företag

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
1 dag
3 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-28 08:00 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
3 800 SEK
2020-09-28

Stockholm
3 800 SEK
2020-11-05

Kursbeskrivning

Kursen vänder sig främst till VVS-montörer och arbetsledare som jobbar eller kommer att jobba i ett av Säker Vatten auktoriserat VVS-företag.Ibland kan även andra befattningar vara aktuella för denna kurs om sådant behov finns i verksamheten.Det är dock endast VVS-montörer och arbetsledare som är anställda på ett auktoriserat VVS-företag, har giltig utbildning i Säker Vatteninstallation samt dokumenterad yrkesutbildning eller yrkeserfarenhet inom VVS som kan få Branschlegitimation.(Branschlegitimation kan beställas när man efter godkänd utbildning fått e-post från Säker Vatten)Diplom, intyg eller annat bevis på att man gått utbildningen utfärdas inte.OBS! Denna kurs vänder sig inte till VS-projektörer.Efter genomförd kurs delas deltagarens personuppgifter och provresultat med Säker Vatten.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För mer information se Säker Vatteninstallation

Syfte

Syftet med kursen är att öka kunskapen inom Säker Vatteninstallation samt genomföra prov inför Branschlegitimation för Säker Vatteninstallation.

Investering

3800 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säker vatteninstallation för VVS-företag, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Säker vatteninstallation för VVS-företag!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 47 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer

Liknande utbildningar