Visa utbildning.se som: Mobil

Säker och effektiv rensning av avloppsledningar

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
2 dagar
11 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-14 09:00 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-11-14 09:00  
11 200 SEK
2020-01-27 09:00  
11 200 SEK
Stockholm
2020-02-24 09:00  
11 200 SEK
2020-11-26 09:00  
11 200 SEK

Kursbeskrivning

Det vanligaste sättet att rengöra spill- och dagvattenledningar är att spola rent dem från diverse beläggningar och sediment. Detta medför risker för hälsa och egendom för både den som spolar, ledningsägare och fastighetsägare.Med den här utbildningen lär du dig att förstå och minimera riskerna, vilka som är de vanligaste riskerna, vikten av lämplig utrustning för att utföra jobbet korrekt och säkert, ritningsförståelse och arbetsmiljö. Vi går också igenom lagar och regler inom området.

Målgrupp

Det är en fördel men inget krav - om du som deltagare tidigare har spolat ledningar alternativt varit beställare av tjänster inom området.

Syfte

Efter utbildningen ska du kunna spola rent ledningar på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Är du från beställarsidan så är syftet med kursen att du får en förståelse på hur man gör en beställning av bästa möjliga spolning och att du kan kontrollera att jobbet utförts korrekt.

Investering

11200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säker och effektiv rensning av avloppsledningar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Säker och effektiv rensning av avloppsledningar!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer