Visa utbildning.se som: Mobil

Rivning och ombyggnad

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
2 dagar
11 700 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Samhället har skärpt kraven på att hantera rivningar. Miljö- och arbetsmiljömässigt riktigt och säkert. Kursen ger dig kunskap att hantera processen och all myndighetskommunikation.Du lär dig strategi och riktlinjer för att utföra och dokumentera en materialinventering samt att omsätta materialinventeringen till en kontrollplan – rivning PBL. Vidare ges råd och riktlinjer för hur en säker rivning ur arbetsmiljösynpunkt bör hanteras.Verkliga exempel på arbetssätt i processen och materialinventeringar visas, bland annat med all myndighetskommunikation. Till sist ges råd vid upphandling och styrning av en rivningsentreprenad.

Målgrupp

Yrkeserfarenhet som förvaltare, fastighetsägare eller entreprenör, alternativt liknande erfarenhet av arbete inom branschen.

Syfte

Kursen ger dig kunskap att hantera rivningsprocessen samt all myndighetskommunikation.
Du lär dig strategier och riktlinjer för att utföra och dokumentera en materialinventering samt att omsätta materialinventeringen till en kontrollplan – rivning PBL. Du får också kunskap om hur en säker rivning ur arbetsmiljösynpunkt bör hanteras.

Investering

11700 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Rivning och ombyggnad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Rivning och ombyggnad!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer