Visa utbildning.se som: Mobil

Projekteringsledning

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
3 dagar
15 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-21 09:00 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2019-10-21 09:00  
15 500 SEK
Göteborg
2019-11-18 09:00  
15 500 SEK

Kursbeskrivning

Projekteringsskedet i ett byggprojekt är det skede då byggnadens utformning och funktion påverkas allra mest! Denna kurs vänder sig till dig som har ansvaret att leda projekteringsarbetet i byggprojekt och till dig som är, eller kommer att bli, ansvarig för projekteringsledning inom fastighetsbolag, entreprenadbolag eller projektledande konsulter.

Målgrupp

Erfarenhet av planering och projektering.

Syfte

Projekteringsskedet i ett byggprojekt är det skede då byggnadens utformning och funktion påverkas allra mest. Som projekteringsledare har du en enorm potential att påverka. Projekteringsarbetet blir ofta unikt för varje projekt då entreprenadformen och kraven på handlingarnas utseende varierar. Dessutom gäller det att identifiera och tolka beställarens behov. Ansvaret är stort och fallgroparna många och inte alltid lätt att upptäcka.

Investering

15500 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projekteringsledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Projekteringsledning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer