Visa utbildning.se som: Mobil

Praktisk elteknik, schemaläsning och felsökning

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
3 dagar
15 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-16 09:00 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

En kurs för dig som vill lära dig mer om läsning av elscheman och metodisk felsökning. Du får fördjupade kunskaper i läsning av olika kretsscheman och hur de tolkas för att kunna göra felsökningen i olika industriella utrustningar så effektiv som möjligt. Vi tittar även på olika apparater som finns i moderna elutrustningar idag.

Målgrupp

Teoretiska kunskaper motsvarande Teknologisk Instituts kursplaner för kurserna Grundläggande Elteknik, (4110) och Industriell Elteknik/elkraftteknik, (4111). Praktisk Elteknik, grundkurs, (4135) eller Elunderhåll för mekaniker (4137).

Syfte

Kursen ger dig kunskaper om tolkning och läsning av olika elscheman så att du kan utföra felsökning i elutrustningar och elanläggningar på ett snabbt och effektivt sätt. Metodisk felsökning och praktiska felsökningsövningar gör att du har direkt nytta av kursen i ditt dagliga arbete.

Investering

15200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Praktisk elteknik, schemaläsning och felsökning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Praktisk elteknik, schemaläsning och felsökning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer