Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

OVK – kurs inför certifiering

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
3 dagar
9 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-06-01 09:00 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
9 500 SEK
2020-06-01

Göteborg
9 500 SEK
2020-11-04

Stockholm
9 500 SEK
2020-09-02

Stockholm
9 500 SEK
2020-10-07

Kursbeskrivning

OBS! Boverkets föreskrifter och allmänna råd om funktionskontroll av ventilationssystem och certifiering av sakkunniga har ändrats från BFS 2011:16 till BFS 2017:10 - OVK 3.I vår utbildning OVK – kurs inför certifiering får du kännedom och den kunskap inom 11-14§§ enligt BFS 2017:10 - OVK 3 som du behöver inför kompetensprövning (certifieringsprov) för att bli sakkunnig funktionskontrollant.Du har en unik möjlighet att kombinera denna kurs med 2 dagars praktisk funktionskontroll under sakkunnig handledning – se Teknologisk Instituts kurs ”OVK - praktisk kurs med certifiering” (kurs nr 9135).Efter genomförd kurs delas deltagarens personuppgifter och certifieringsunderlag med KIWA eller RISE.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För att bli certifierad krävs att den sökande uppfyller de krav som anges Boverkets föreskrift om funktionskontroll av ventilationssystem (BFS 2017:10 - OVK 3), Boverket.För såväl ny- som omcertifiering skall det finnas ett aktuellt lämplighetsintyg utfärdat av till exempel arbetsgivare, uppdragsgivare eller byggnadsnämnd.För dig som skall omcertifieras gäller att du har arbetat minst 500 timmar med OVK under den senaste certifieringsperioden.

Syfte

Kursen syftar till att ge dig den kompetens om bygglagstiftningen m. m. – som krävs för att klara kompetensprövningen (certifieringsprovet) med hjälp av dokumentationen enligt ovan.

Investering

9500 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om OVK – kurs inför certifiering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Nu vet jag var ni finns så det kan hända att de kommer flera från företaget.

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 37 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Mer inom området

Liknande utbildningar