Visa utbildning.se som: Mobil

Optimerad strokerehabilitering 2019

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
2 dagar
8 350 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

I en tid när svensk vård och omsorg tyngs av brist på personal, tid och resurser står du som arbetar med strokerehabilitering inför allt större utmaningar. I takt med att kunskapen kring stroke förbättras höjs även kraven på en effektiv rehabilitering. Och för att ge varje drabbad individ möjligheten att rehabiliteras bortom dagens gränser krävs att du som arbetar med rehabiliteringen håller dig uppdaterad kring senaste kunskapsläget inom såväl forskning som praktik.

Investering

8350 SEK

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Optimerad strokerehabilitering 2019, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Optimerad strokerehabilitering 2019!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer