Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
2 dagar
6 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Karlskrona

Kursbeskrivning

Den här kursen är anpassad för dig som behöver förnya ett gällande personligt kylcertifikat.Det teoretiska provet idag kräver större kyl- och värmepumpteknisk förståelse än tidigare och med denna speciellt anpassade kurs för omexaminering går vi igenom allt från grundläggande begrepp till regelverk.Ett väl genomarbetat kursmaterial med förberedande självstudiefrågor skickas hem till dig i god tid före kursstart. Kursen är anpassad efter dagens kunskapskrav med genomgångar i ett bra tempo. I denna utbildning samarbetar vi med KIWA.

Målgrupp

I det hemskickade arbetshäftet finns ett antal självstudiefrågor med facit. Arbeta med dessa i den mån du kan. Du bör ha en god uppfattning om vad kompressorn, kondensorn, strypdonet och förångaren har för funktion i processen.

Lämpligt förberedande studiematerial: Kunskapsområden för kategori 1 och 2 från EG nr 303/2008, (bif. i arbetshäftet).

Gå in på nätet och läs: www.alltomfgas.se

Syfte

Förnya ditt personliga kylcertifikat i kategori 1 eller 2.

Investering

6000 SEK

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Omexaminering kyla, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Omexaminering kyla!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer