Visa utbildning.se som: Mobil

Materialinventering/Miljöinventering av byggnader

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
2 dagar
11 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-09 09:00 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2020-03-09 09:00  
11 700 SEK
2020-12-07 09:00  
11 700 SEK
Stockholm
2020-04-22 09:00  
11 700 SEK
2020-10-01 09:00  
11 700 SEK

Kursbeskrivning

Många byggnader och anläggningar, särskilt från 1950-, 1960- och 1970-talen, döljer miljöstörande ämnen som exempelvis asbest och PCB.En materialinventering av god kvalitet- innan åtgärd - är viktigt för att kunna planera och genomföra rivning, ombyggnad, renovering och sanering på ett miljöriktigt och säkert sätt.Kursen ger dig kunskap att hantera processen och all myndighetskommunikation.

Målgrupp

Inga krav på förkunskaper gällande miljöstörande ämnen i byggnader men gärna yrkeserfarenhet från roller där kursens innehåll är relevant: byggkonsult/miljökonsult, fastighetsförvaltare, inspektör, entreprenör.

Syfte

Att Du fastighetsförvaltare/fastighetsägare/projektledare/beställare av materialinventering ska kunna handla upp och ställa krav på inventeringsrapport och på rivningsarbetet.

Att Du som byggkonsult/miljökonsult ska få en bra grund för att kunna planera, utföra och redovisa en materialinventering/miljöinventering av byggnader.

Att Du som fastighetsförvaltare/entreprenör/sanerare/miljöinspektör ska kunna läsa och tolka en miljöinventering samt få en ökad förståelse för hur inventeringen påverkar rivning, ombyggnad, renovering och sanering

Att Du som miljöinspektör dessutom ska få kunskaper för att granska en miljöinventering/materialinventering och kunna bedöma när kompletterande uppgifter eller undersökningar bör begäras.

Investering

11700 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Materialinventering/Miljöinventering av byggnader, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Materialinventering/Miljöinventering av byggnader!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer