Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kemikalielagstiftningen i praktiken

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
2 dagar
10 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-01 09:00 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
10 500 SEK
2020-12-02

Stockholm
10 500 SEK
2020-10-01

Kursbeskrivning

Den europeiska kemikalielagstiftningen blir alltmer komplicerad och omfattande. Den är även bitvis mycket svårtillgänglig. Förutom de centrala europeiska förordningarna Reach och CLP, finns ett antal särlagstiftningar som reglerar t.ex. bekämpningsmedel, kosmetika, elektronik.Dessutom finns ett betydande antal nationella lagar, förordningar och föreskrifter som reglerar kemikaliehantering på miljö-, arbetsmiljö- och säkerhetsområdet.Vi benar ut vad som gäller för: tillverkare, importörer och exportörer av kemiska ämnen och blandningar samt varor som innehåller kemiska ämnen; företag som enbart för in eller för ut kemikalier inom EU/EES; och slutligen vad gäller för företag som enbart hanterar och använder kemikalier.Kursen är viktig för alla som yrkesmässigt arbetar med kemikalier, för att ha rätt nivå och omfattning på företagets säkerhetsarbete.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Inga särskilda förkunskaper krävs men viss kemikunskap eller erfarenhet av lagstiftning underlättar förståelsen.

Syfte

Syftet med kursen är att ge deltagarna verktyg till att få kontroll över vilka krav som gäller för en viss verksamhet, samt hur man kan tillämpa reglerna på ett effektivt och ändamålsenligt sätt.

Investering

10500 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Kemikalielagstiftningen i praktiken, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kemikalielagstiftningen i praktiken!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 47 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer

Liknande utbildningar