Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
2 dagar
11 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-10 09:00 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

Oavsett vilken bransch du är verksam inom, blir frågor om IT (hantering och tillgång) , support av IT och immateriella tillgångar allt viktigare.Denna kurs ger dig insyn i centrala frågor relaterade till IT-rätt. Bland annat går vi igenom olika typer av IT-avtal samt hur du säkerställer rättigheter till programvaror och dokumentation i samband med IT-transaktioner – både för dig som kund respektive leverantör.Frågor om effekter av EU:s nya personuppgiftslagstiftning och hur det påverkar din verksamhet tas också upp i kursen.

Målgrupp

Kursen vänder sig både till dig som redan har arbetat en del med IT-avtal och IT-rätt och dig som ska börja arbeta med IT-avtal och IT-rätt.

Syfte

Med denna kurs får du insyn i centrala frågor relaterade till IT-rätt och du kommer efter avslutad kurs att ha förståelse för centrala regleringar och fallgropar när du upphandlar IT och tillhandahåller lösningar. Du får också värdefulla kunskaper inom området vilket minskar risken för ekonomiska förluster.

Investering

11200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om IT-rätt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera IT-rätt!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer