Visa utbildning.se som: Mobil

Industriell Elteknik/elkraftteknik

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
3 dagar
14 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-02 10:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

Kursen vänder sig till tekniker, montörer m fl  som behöver aktuell kunskap om industriell elkraftteknik. Du lär dig att förstå 3-fassystemet och dess uppbyggnad. Dessutom får du kunskaper om hur de vanligaste elapparaterna är uppbyggda, deras samverkan och funktion. Du får också lära dig att läsa enklare elscheman och att felsöka i olika motorkretsar.

Målgrupp

Kompetens motsvarande Teknologisk Instituts kurs Grundläggande elteknik (4110) och någon praktisk erfarenhet av elanläggningar. Kursen ingår som en delkurs i kursserien för att erhålla elbehörighet.

Syfte

Du får kunskap om eldistributionssystemet och funktionen och uppbyggnaden på de apparater och skydd som finns inom industriell elteknik. Du får även lära dig läsa enklare elscheman och kontrollmäta i motordrifter.

Investering

14400 SEK

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Industriell Elteknik/elkraftteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Industriell Elteknik/elkraftteknik!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer