Visa utbildning.se som: Mobil

Fastighetsägarens och hyresgästens ansvar

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
2 dagar
11 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-08 09:00 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Vilka åtaganden krävs av dig som fastighetsägare och hyresgäst?Få verktygen hur du kan förebygga och eliminera risker i och omkring din fastighet.Hur kan vi tillsammans hushålla med resurser, öka säkerheten och skapa god arbetsmiljö samt gynnsamma relationer mellan fastighetsägare och hyrestagare? Detta och mycket mer fördjupar vi oss i under två lärorika dagar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Inga särskilda förkunskaper krävs men rekommendationen är att du arbetar med fastighetsinnehav eller är ansvarig för verksamhetens lokalförsörjning.

Syfte

Syftet med kursen är att ge dig en bredare kunskap och förståelse kring hur de olika lagarna samspelar, hur kraven påverkar dig som fastighetsägare och hyresgäst och vad det innebär i praktiken.

Investering

11990 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fastighetsägarens och hyresgästens ansvar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. Teknologisk Institut AB vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Varje år utbildar vi tusentals personer i olika branscher såsom bygg,...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fastighetsägarens och hyresgästens ansvar!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fastighetsägarens och hyresgästens ansvar från Teknologisk Institut AB Sverige, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer

Liknande utbildningar