Visa utbildning.se som: Mobil

Fabriksbetongtillverkning kompetensklass I-T

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
10 dagar
28 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Utbildningen Fabriksbetongtillverkning kompetensklass 1-T ger dig fördjupad kunskap om materialet betong samt teknik och bestämmelser - för att du skall kunna leda och övervaka betongmassatillverkning i kompetensklass I-T.Du ges även kompetens för att bli AD (Ansvarig driftsledare).Kursen är uppdelad på två kursveckor med en mellanliggande vecka. Kursen följer Betongrapport 8.Efter genomförd kurs delas deltagarens personuppgifter och provresultat med Betongföreningen.

Målgrupp

För att erhålla kompetensintyg krävs 24 månaders styrkt praktisk erfarenhet av fabriksbetongtillverkning eller motsvarande och dessutom godkänd tentamen för klass II-kompetens.

Syfte

Utbildningen Fabriksbetongtillverkning kompetensklass 1-T ger dig fördjupad kunskap om materialet betong samt teknik och bestämmelser - för att du skall kunna leda och övervaka betongmassatillverkning i kompetensklass 1-T.

Du ges även kompetens för att bli AD (Ansvarig driftsledare).

Investering

28000 SEK

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fabriksbetongtillverkning kompetensklass I-T, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fabriksbetongtillverkning kompetensklass I-T!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer