Visa utbildning.se som: Mobil

Fabriksbetongtillverkning klass I-T

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
10 dagar
28 000 - 29 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-24 09:30 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Utbildningen Fabriksbetongtillverkning kompetensklass 1-T ger dig fördjupad kunskap om materialet betong samt teknik och bestämmelser - för att du skall kunna leda och övervaka betongmassatillverkning i kompetensklass I-T.Du ges även kompetens för att bli AD (Ansvarig driftsledare).Kursen är uppdelad på två kursveckor med en mellanliggande vecka. Kursen följer Betongrapport 8.Efter genomförd kurs delas deltagarens personuppgifter och provresultat med Betongföreningen.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För att erhålla kompetensintyg krävs 24 månaders styrkt praktisk erfarenhet av fabriksbetongtillverkning eller motsvarande och dessutom godkänd tentamen för klass II-kompetens.

Syfte

Utbildningen Fabriksbetongtillverkning kompetensklass 1-T ger dig fördjupad kunskap om materialet betong samt teknik och bestämmelser - för att du skall kunna leda och övervaka betongmassatillverkning i kompetensklass 1-T.

Du ges även kompetens för att bli AD (Ansvarig driftsledare).

Investering

29500 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fabriksbetongtillverkning klass I-T, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Fabriksbetongtillverkning klass I-T från Teknologisk Institut AB Sverige, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fabriksbetongtillverkning klass I-T!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer

Liknande utbildningar