Visa utbildning.se som: Mobil

Energikartläggare - utbildning inför certifiering

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
4 dagar
13 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-04-24 09:00 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-04-24 09:00  
13 700 SEK
Stockholm
2019-09-11 09:00  
13 700 SEK
2019-11-06 09:00  
13 700 SEK

Kursbeskrivning

Vi erbjuder en ny certifieringsutbildning för er som vill bli certifierade energikartläggare. Enligt lagen har stora företag skyldighet att göra kvalitetssäkrade energikartläggningar minst vart fjärde år.Under införandet av lagen har Energimyndigheten arbetat fram en särskild process för att företag ska få möjlighet att göra en energikartläggning av verksamheten som resulterar i bra beslutsunderlag för åtgärder.Kurslängden kommer vara 3.5 dagar och certifieringsprovet (2 delar) ingår i kursen (del 1 under dag 3 och del 2 under sista dagen på förmiddagen).Efter genomförd kurs delas deltagarens personuppgifter och certifieringsunderlag med KIWA (RISE).

Målgrupp

Förkunskapskrav enligt dokumentet ”Vägledning för certifiering av energikartläggare enligt lagen (2014:266) om energikartläggning i stora företag” som Energimyndigheten tagit fram.

Syfte

Den 1 juni 2014 trädde lagen (2014:266) om energikartläggning i stora företag (EKL) ikraft. Lagen syftar till att främja förbättrad energieffektivitet i stora företag. Energimyndigheten ansvarar för föreskrifter och tillsyn av lagen.

Investering

13700 SEK

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Energikartläggare - utbildning inför certifiering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Kursdeltagare
(5)
Kursen var bra, kompetens hos föreläsare och deltagare var otroligt bra och man får ett tryggt intryck ifrån föreläsaren. Humor och social /personlig interaktion var vädldigt bra.
Kursdeltagare
(3)
Bra snabbrepetion av många olika delar inom energiområdet men förkunskaperna är nödvändiga. Lite obalans mellan "det viktiga" och det mindre viktiga för att klara provet.

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Energikartläggare - utbildning inför certifiering
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer