Visa utbildning.se som: Mobil

Effektiv projektledning

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
6 dagar
29 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-29 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

I den här kursen förenar vi projektledarrollen med kunskaper inom ledarskap, vilket ger dig en värdefull kombination när du arbetar med projektledning. Du får de viktigaste grundkunskaperna du behöver för projektledarrollen och lär dig samtidigt att leda andra som ingår i projektet som du har ansvar för.Efter avslutad utbildning kommer du att veta hur du förbereder, genomför och avslutar projekt. Du får också lära dig hur du genomför en projektanalys, undviker fallgropar och vad som krävs för att lyckas. Utbildningen ger dig rätt verktyg i ditt arbete för att både driva, leda och vara samordnare.Dessutom kommer du att förstå hur gruppens sammansättning kan påverka arbetet, hur en grupp utvecklas och hur du skapar goda relationer. Vi tar också upp frågor som t.ex. beteenden, tankefällor samt stress.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs, men erfarenhet från projektarbete/kunskap inom projektledning kan underlätta.

Syfte

Efter avslutad kurs kommer du att ha kunskap om hur man förbereder, genomför och avslutar ett projekt. Utbildningen ger dig rätt verktyg i ditt arbete för att både driva, leda och vara samordnare. Du erhåller rätt ledarverktyg för projektledarrollen samt lär dig hur du använder olika ledarstilar i olika skeden av projektet.

Investering

29200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv projektledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Effektiv projektledning!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer