Visa utbildning.se som: Mobil

Besiktning av elanläggningar, fortsättningskurs

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
3 dagar
15 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-12-04 09:00 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

I denna fortsättningskurs fördjupar du dina kunskaper om hur man praktiskt genomför en besiktning av elanläggning. Efter en kort uppdatering av nyheter kommer vi att arbeta med förberedelser för en praktisk besiktning av installationer och utrustningar på en industrianläggning under ledning av en erfaren besiktningsman. Därefter sammanställer vi besiktningsprotokoll och diskuterar resultaten.

Målgrupp

Elutbildning och erfarenhet från elanläggningar samt kunskaper om starkströmsföreskrifter och elinstallationsregler. För att tillgodogöra sig kunskaperna är det en fördel att ha gått vår grundkurs i elbesiktning (4317).

Syfte

Du får här fördjupad kunskap om elbesiktningens praktiska genomförande och juridiska konsekvenser, hur du som besiktningsman förbereder dig samt hur resultatet redovisas.

Investering

15200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Besiktning av elanläggningar, fortsättningskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Besiktning av elanläggningar, fortsättningskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer