Visa utbildning.se som: Mobil

Arbetsledning, steg 1

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
3 dagar
17 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-03-10 09:00 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
17 900 SEK
2021-03-10

Stockholm
17 900 SEK
2021-05-05

Stockholm
17 900 SEK
2021-09-15

Göteborg
17 900 SEK
2021-12-01

Kursbeskrivning

Arbetsledning steg 1, är utbildningen för dig som vill utvecklas och bli tryggare i rollen som ledare. Kursen ger dig baskunskaper i personalledning samt verktyg du behöver när du ska leda andra.Som ledare har du stora möjligheter till ett varierat och spännande arbete där du är med och påverkar, styr och leder dina medarbetare och verksamhet mot uppsatta mål. Samtidigt följer också ett stort ansvar, utmaningar och högt ställda krav från medarbetare och chefer.Ledarens främsta uppgift är att kunna stötta, motivera, engagera och lyfta sina medarbetare. Du behöver kunskap och kännedom om lagar, regler, avtal, ansvar och befogenheter samtidigt som du måste vara intresserad av människor och ha förståelse för hur vi fungerar och reagerar i olika situationer. Du måste också kunna kommunicera för att få med dig dina medarbetare i ett förändringsarbete, problemlösning och för att samarbeta kring det dagliga arbetet.Du som leder eller är på väg in i en ledarroll får här en stabil grund att leda utifrån samt möjlighet att växa i ditt ledarskap. En hög kvalitetsstämpel på kursen är att flertalet av deltagarna väljer att fördjupa sig ytterligare med steg 2 och 3.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du bör arbeta som ledare eller vara på väg in i ledarrollen.

Syfte

Efter utbildningen kommer du att ha baskunskaper i personalledning, insikt i ledarrollen samt verktyg som ger dig trygghet när du ska leda andra. Du kommer även att ha fått ett värdefullt kunskaps- och erfarenhetsutbyte med andra kursdeltagare med liknande utmaningar.

Investering

17900 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsledning, steg 1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Absolut!! Överträffade mina förväntningar helt klart!

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Arbetsledning, steg 1 från Teknologisk Institut AB Sverige, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer

Liknande utbildningar