Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kort om utbildningen
1 dag
5 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-28 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Utbildningen syftar till att förmedla kunskap om AMA AF 2012 samt dess aktuella råd och anvisningar.AMA AF är ett förbättrat och tidsanpassat hjälpmedel för upprättande av Administrativa Föreskrifter för byggentreprenader (hus, mark, anläggning, installation). Dessutom är den utformad för att kunna användas både i totalentreprenader och i utförandeentreprenader. AMA AF inkluderar RA-råd och anvisningar som hjälpmedel för upprättande av administrativa föreskrifter.I AMA AF 2012 är förändringar i AMA-nytts beskrivningsdel inarbetade. Samtidigt har ändringar på grund av nyare lagstiftning tillkommit. Några viktiga nyheter i AMA AF 12:- nya koder, rubriker och texter om LOU- nya avsnitt om miljöklassningssystem- revideringar avseende arbetsmiljösamordning (BAS)- Revideringar avseende nya PBL och KA- omflyttning av kapitel för ökad tydlighetAMA AF är inriktad på kvalitetssäkring, miljö- och kretsloppsarbete samt säkerhet och arbetsmiljö.AMA AF uppdateras löpande via AMA nytt. Kursen behandlar framöver även väsentliga ändringar av AMA AF.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Erfarenhet från bygg-, installations eller anläggningsentreprenader.

Syfte

Administrativa föreskrifter grundas på koderna i AMA AF. Det är väsentligt för parterna att förstå systemet och råden för att upprätta och förstå en beskrivning.

Investering

5200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA AF 12, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AMA AF 12!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 47 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer

Liknande utbildningar