Visa utbildning.se som: Mobil

Modernt Underhåll® för Tekniker

Teknikutbildarna
Kort om utbildningen
8 dagar
49 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-04 08:00 - Gävle
Öppen utbildning
   
Gävle, Sverige

Kursbeskrivning

En kurs som ger dig breda kunskaper i underhållsarbete

Modernt Underhåll® för Tekniker är en underhållsutbildning som skärper din blick för vad som är viktigt och vilka åtgärder som verkligen ger resultat.

Metoder och verktyg för underhållsarbetet hjälper dig att se samband och skapa bra rutiner. Det handlar om standarder och åtgärder som hjälper dig att veta hur du ska agera vid varje givet tillfälle. Med vår kurs

Modernt Underhåll® för Tekniker kan du uppdatera och vidareutveckla din kompetens för att i allt större utsträckning kunna påverka driftsäkerhetsarbetet.
Utbildningen består av fyra träffar om två dagar med tillhörande webbkurser. Under kursen varvas teori med praktiska moment och eget arbete.

Utbildningen ger dig en bred kompetens inom underhållsområdet då kursinnehållet i Modernt Underhåll® för tekniker är framtaget utifrån de krav som ställs av EFNMS för att tentera och bli Europacertifierad underhållstekniker. Vi samarbetar med riksorganisationen Svenskt Underhåll.

Målgrupp

Alla som arbetar med underhåll och driftsäkerhet inom industriella företag eller annan verksamhet där det krävs en hög produktivitet och effektivitet samt långsiktig förbättring av både driftsäkerheten och tillgängligheten.

Kursens innehåll

  • Block 1: Driftsäkerhetsteknik - Vad underhåll är och hur driftsäkerheten kan påverka verksamhetens lönsamhet samt vilken betydelse underhållet har.
  • Block 2: Beredning & schemaläggning - Hur en effektiv underhållsplan tas fram utifrån beredning och schemaläggning av rätt underhållsåtgärder.
  • Block 3: Underhåll av tekniska system - Tillämpning av olika underhållsåtgärder för att skapa ett effektivt underhåll och öka driftsäkerheten till optimal kostnad.
  • Block 4: Förbättringsmetoder och verktyg - En helhetssyn på förbättringsarbetet i underhållet för att hålla det levande och undvika typiska fallgropar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Modernt Underhåll® för Tekniker, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna

Välkommen till Teknikutbildarna!

Teknikutbildarna är en av Sveriges främsta utbildare inom teknik. Via både lärarledd undervisning, e-learning och en kombination av dessa utbildar vi dig inom arbetsmiljö, el och teknik. Se våra ämnesområden nedan. Inom elområdet utbildar vi över 500 nya elektriker varje...


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknikutbildarna

Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Modernt Underhåll® för Tekniker!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3665 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer