Visa utbildning.se som: Mobil

Modernt Underhåll® för Ledare

Teknikutbildarna
Kort om utbildningen
8 dagar
54 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-01-28 08:00 - Gävle
Öppen utbildning
   
Gävle, Sverige

Kursbeskrivning

Vår övergripande underhållsutbildning Modernt Underhåll® för Ledare lär dig om underhållets påverkan på företagets lönsamhet. En underhållsutbildning skärper din blick för vad som verkligen ger resultat.

Utbildningen Modernt Underhåll® för Ledare innehåller både lärarledda och webbaserade moment. Blocken består av två dagars lärarledd utbildning och ett antal distanskurser via Internet. Med Modernt underhåll ökar du dina chanser att klara certifieringen enligt EFNMS som genomförs av riksorganisationen Svenskt Underhåll

Mål och syfte

Målet med detta kursupplägg är att deltagarna skall lära sig metod och angreppssätt för att kunna utveckla driftsäkerhets- och underhållsverksamheten på det egna företaget.

I varje block varvas teori och eget arbete som ger de nödvändiga kunskaper och färdigheter för att kunna leda och utveckla driftsäkerhetsarbetet och underhållsverksamheten.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar operativt, taktiskt eller strategiskt med underhåll och driftsäkerhet, exempelvis underhållstekniker, underhållsingenjör, underhållsansvarig eller underhållschef.

Kursinnehåll

Block 1: Driftsäkerhet & värdeskapande underhåll
Här får du djup kunskap om hur underhållet påverkar företagets lönsamhet genom god kontroll på ekonomi och viktiga nyckeltal. Du får även kunskap om underhållets påverkan på arbetsmiljö, lagar och krav.

Block 2: Underhållets ledning
Under dessa kursdagar om underhållsorganisation lär du dig hur underhållet formas genom policys, strategier och mål samt hur målen följs upp. Du får även djup förståelse för övergripande styrdokument, olika organisationsformer och informationssystem samt hur de samverkar. Du har dessutom fått kunskap om vikten av tillgängliga stödsystem för att effektivisera underhållet.

Block 3: Effektivt förebyggande underhåll
Dessa kursdagar ger en helhetssyn på effektiva förebyggande underhållsåtgärder som ger en ökad driftsäkerhet och tillgänglighet. Du har även fått en djupare insikt i olika metoder och verktyg som du aktivt kan tillämpa i det förebyggande underhållet.

Block 4: Förbättringsarbete i underhållet
Efter kursen har du fått en helhetssyn på förbättringsprocessen som ger dig grunden till att hålla förbättringsarbetet levande och undvika typiska fallgropar. Du har även fått en djupare insikt i metoder och verktyg som du kan aktivt tillämpa i förbättringsarbetet. Du har dessutom fått en förståelse för vikten av sambanden mellan en väl genomförd upphandlingsprocess och hög driftsäkerhet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Modernt Underhåll® för Ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna

Välkommen till Teknikutbildarna!

Teknikutbildarna är en av Sveriges främsta utbildare inom teknik. Via både lärarledd undervisning, e-learning och en kombination av dessa utbildar vi dig inom arbetsmiljö, el och teknik. Se våra ämnesområden nedan. Inom elområdet utbildar vi över 500 nya elektriker varje...


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknikutbildarna

Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Modernt Underhåll® för Ledare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3665 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer