Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning

Teknikutbildarna
Kort om utbildningen
Blended learning (lärare+webb)
   
Distans

Kursbeskrivning

Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning ska ge fördjupade kunskaper inom inbrottslarm, brandlarm, passage- och övervakningssystem. Du är utbildad elektriker och behöver fördjupa dina kunskaper inom Larm och Säkerhetsteknik.

Arbetsmarknad

Inom säkerhetsbranschen finns behov av personer som behärskar både att installera larm, tv-övervakningssystem, passersystem med mera. Jobben kan innebära både nyinstallation, driftsättning, service och felsökning. Marknaden växer och det pågår även viss omstrukturering av branschen. Stora företag lägger allt oftare ut installationsjobb på mindre företag och då behöver dessa mer personal.

Du läser på distans

Det är totalt 600 poäng som du skall läsa in. Du läser kurserna som distansstudier, gör sina delprover hemmavid över webben. Det är 4 laborationsveckor, spritt över studieperioden som du skall vara på plats i vår skolverksamhet i Sundsvall för de lärarledda teoretiska och praktiska genomgångarna samt slutprov. Av studieplaneringen framgår när träffarna är inplanerade. Vi upprättar tillsammans med deltagaren en studieplan där varje delkurs planeras i detalj. Om företagsförlagda kurser ingår i studieplanen och deltagaren inte har kontakt med ett företag så kan vi hjälpa till med detta.

Betyg

Betyg anges fr o m 1 juli 2012 med betygsskalan A-F. Efter godkänt prov erhålles nationellt betyg som utfärdas av Vuxenutbildningen

Startdatum

Kontinuerlig antagning, varje dag, varje vecka året runt.

Kursinformation

Önskar du ytterligare information och prisuppgift är du välkommen att kontakta kurssamordnare Anne-Margreth Escamilla, genom att göra en intresseanmälan.


Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna

Välkommen till Teknikutbildarna!

Teknikutbildarna är en av Sveriges främsta utbildare inom teknik. Via både lärarledd undervisning, e-learning och en kombination av dessa utbildar vi dig inom arbetsmiljö, el och teknik. Se våra ämnesområden nedan. Inom elområdet utbildar vi över 500 nya elektriker varje...


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknikutbildarna

Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Larm och Säkerhetstekniker, Spetsutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3667 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer

Liknande utbildningar