Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad underhållstekniker

Teknikutbildarna
Kort om utbildningen
Längd: 8 dagar
   
Ort: Sverige
Typ: Öppen utbildning

Kursbeskrivning

Vårt kursprogram för certifiering av tekniker ger dig en goda grunder för att bli certifierad enligt europeisk standard. Samtidigt lär du dig de olika metoderna för att effektivt kunna utveckla driftsäkerhetsarbetet och underhållsverksamheten.

Intresseanmälan

Vill du få mer information om Certifierad underhållstekniker? Fyll i formuläret så blir du kontaktad av utbildningsarrangören.

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna

Välkommen till Teknikutbildarna!

Teknikutbildarna är en av Sveriges främsta utbildare inom teknik. Via både lärarledd undervisning, e-learning och en kombination av dessa utbildar vi dig inom arbetsmiljö, el och teknik. Se våra ämnesområden nedan. Inom elområdet utbildar vi över 500 nya elektriker varje...


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknikutbildarna

Heffnersvägen 22
85633 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad underhållstekniker!

Arrangörsrecensioner
          (4,0)
Baseras på 3665 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer