Visa utbildning.se som: Mobil

CE-märkning, webb

Teknikutbildarna
Kort om utbildningen
8 timmar
3 400 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Ett CE-märke innebär att importörer och leverantörer intygar att produkterna uppfyller hälso- och säkerhetskrav. Vår webbkurs CE-märkning handlar om leverantörs- respektive kundansvaret för de produkter som kan påverka personsäkerheten.

För den som köper något är det viktigt att förstå det grundläggande syftet med CE-märkning och vilket ansvar leverantören, respektive kunden har för säkerheten. 

Kraven för att CE-märkning på sina produkter skiljer sig oftast mellan produktområden och därför är det viktigt för leverantören att vara insatt om regelverket runt vad som gäller för de egna produkterna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du som arbetar med tillverkning, försäljning, export eller import av produkter som berörs av produktregelverk, men även du som arbetar inom drift eller underhåll och har arbetsmiljöansvar bör gå denna kurs

Genomförande

Kursen genomförs online i vår portal TU-Academy

Pris:

3400:-

Målsättning:

Efter kursen ska du känna till vad CE står för och hur det går till vid CE-märkning av produkter. Du ska även veta varför det är viktigt att arbeta med CE-märkning och vilka parter som är berörda.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

  • CE-märkning

    En allmän genomgång av vad CE-märkning är, hur och varför den har kommit till.

  • Produktregelverk

    Här går vi igenom de flesta produkter som kräver märks och vad det innebär.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om CE-märkning, webb, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknikutbildarna

Välkommen till Teknikutbildarna!

Teknikutbildarna är en av Sveriges främsta utbildare inom teknik. Via både lärarledd undervisning, e-learning och en kombination av dessa utbildar vi dig inom arbetsmiljö, el och teknik. Se våra ämnesområden nedan. Inom elområdet utbildar vi över 500 nya elektriker varje...


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknikutbildarna

Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera CE-märkning, webb!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3667 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen CE-märkning, webb från Teknikutbildarna, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer

Liknande utbildningar