Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Taurus Ekonomiutbildning

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 55 recensioner.

Susanne, Remondis Sweden AB
Jag är jättenöjd med kursupplägget och alla moment som vi gick igenom. Michael gör ekonomi (ännu mer) roligt och intressant! Det är också väldigt positivt att räkna på faktiska siffror i sin egen årsredovisning och inte bara "påhittade" case.
Marina
Jag har redan en master i ekonomi inom industri och tillverkning samt en 5års arbetslivserfarenhet som controller på en koncern i Ryssland. Jag var mer intresserad av den praktiska ekonomistyrningen i olika branscher i Sverige. Den här utbildningen är starkt präglad av praktiska kunskaper och analys. Terminologin ges även på engelska. Bra med...
Visa mer
Emil Carlson, Nätfast AB
Utbildningen var i toppklass, Michael som utbildade var väldigt professionell och han fick oss alla att diskutera väldigt bra i gruppen samt att han förklarade på så vis så att vi alla kände igen oss i vårt arbete.
Vilhelm Schmidt
Mycket relevant och snyggt paketerad utbildning som sammanfattar och berör de viktigaste områdena i ämnet! Den praktiska appliceringen på det egna bolaget är speciellt värdefull för ökad förståelse. Kurslitteraturen som ingår är något av det bästa och mest pedagogiska jag läst och fungerar även utmärkt som framtida referensbibliotek! Utbildninge...
Visa mer
Vilhelm Schmidt
Mycket relevant och snyggt paketerad utbildning som sammanfattar och berör de viktigaste områdena i ämnet! Den praktiska appliceringen på det egna bolaget är speciellt värdefull för ökad förståelse. Kurslitteraturen som ingår är något av det bästa och mest pedagogiska jag läst och fungerar även utmärkt som framtida referensbibliotek! Kursen reko...
Visa mer
Anna
Mycket bra utbildning med verklighetsbaserade business-case och många bra verktyg. Uppskattade appliceringen på egna bolaget och intressanta resonemang och reflektioner som gav fördjupad kunskap.
Stefan
Tre riktigt lärorika dagar. Lärde känna mitt eget bolag bättre genom siffrorna men även de andra deltagarnas verksamheter. Kunnig och engagerad kursledare.
Marie D
Jag är jättenöjd med utbildningen! Lektionerna har varit jätteroliga och intressanta. Känner mig mycket tryggare, i min roll som controller, nu när jag har gått utbildningen. Är intresserad också av fördjupningskursen.
Johan
Väl utformad utbildning. Fler tillfällen ger en bredare kunskap och iom att övriga deltagares företag är i olika branscher får man bättre förståelse för hur problemområdena skiljer sig . Bra upplägg kring kursdagarna och god möjlighet att få direkt applicera nyfunnen kunskap direkt på ditt företag. Stort plus för presentationsdelen som är såv...
Visa mer
Maria Andrae Svensson
En fantastiskt och mycket bra utbildning som täcker in många områden
Van
Hej Michael. Tack för all denna tid. Jag ser fram emot fördjupningen. Utbildningen var väldigt matnyttig. Praktiskt blandat med teoretiskt. Väldigt härlig mix av att blanda in andra föreläsare inom sina områden. Rekommenderar denna utbildning starkt. Jag skulle vilja ha mer "hemläxa" för mig var det ett större steg att ta. Det kändes s...
Visa mer
Jimmy Westerlund
En mycket bra kurs med relevant innehåll och en bra metodik genom hela kursen. Bra med verklighetskopplade business-case och att mycket av kursen utgår ifrån det egna företaget.
G-B
En utbildning som innehåller mycket, från vad siffror står för till hur man kan anlysera dem och sedan kunna förbättra sitt företag.
Erika Dawson Carleren
Supernöjd med denna utbildning, det har varit riktigt intressanta och lärorika kursdagar. Intensiva och effektiva genomgångar med praktiska övningar. Föreläsare med mycket kunskap och erfarenheter inom detta. Trevliga deltagare, intressanta diskussioner och bästa teamarbete. Rekommenderas varmt!
Carina
Bra och givande utbildning, tack vare små grupper, många övnings-ex samt material från det egna företaget (kännedom)... och även en bra, lugn och pedagogisk lärare! Nyttigt och intressant att även få en inblick i de andra deltagarnas företag/branscher och vardag!
Niclas Dagnelid
Har nu en betydligt djupare förståelse för ekonomi i allmänhet och ekonomistyrning i synnerhet. En mycket bra utbildning med ett bra upplägg. Rekommenderas !
Muk
Lärorikt, effektivt och roligt.
Martin
3 mycket innehållsrika dagar med fokus på praktiska exempel och övningar. Stort plus för den breda verklighetsförankringen! Rekommenderas starkt!
Kristina Hansen
Bra upplägg, övergripande och lättförståeligt med bra koppling till affären.
Inger
Kan varmt rekommendera denna kurs med Michael Andersson som handledare. Upplägg samt kursinnehåll är väl genomtänkt och pedagogiskt väl utfört. Tid gavs för alla att följa med i de olika avsnitten vilket är viktigt, då senare delen av kursen bygger på att kunskap och framförallt förståelse finns från tidigare avsnitten. Roligt med inslagen att ö...
Visa mer
Pernilla
Jättebra och utvecklande kurs. Man får en bra fördjupning i flera relevanta delar och får även utöva väldigt bra övningar. Fick många "aha" upplevelser. Bra föreläsare och bra upplägg på kursen. Rekommenderas verkligen.
Jonas
En mycket bra och pedagogisk utbildning. Jag rekommenderar att man börjar med webutbildningen ”Ekonomi för icke-ekonomer” som ger en bra grund att stå på innan denna utbildning. Michaels pedagogiska sätt att lära ut sambanden mellan balans- och resultaträkning samt nyckeltal är till stor nytta i vardagen. Vi som deltog hade mycket diskussion kri...
Visa mer
Controller
Bra kursinnehåll och intressanta case.
Anna
2 INTENSIVA DAGAR SOM GAV VÄLDIGT MYCKET!
Elizabeth
Bra med föreläsningar varvade med praktiska övningar. Ger en helhetssyn på ekonomistyrning, genom att beröra alla delar i arbetet. Inspirerande kursledare och föreläsare! Har gett mig mycket bra kunskap och verktyg för att utveckla mitt arbete. Rekommenderas absolut!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!