Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ekonomi för VD

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Kristina Hansen
Bra upplägg, övergripande och lättförståeligt med bra koppling till affären.
Inger
Kan varmt rekommendera denna kurs med Michael Andersson som handledare. Upplägg samt kursinnehåll är väl genomtänkt och pedagogiskt väl utfört. Tid gavs för alla att följa med i de olika avsnitten vilket är viktigt, då senare delen av kursen bygger på att kunskap och framförallt förståelse finns från tidigare avsnitten. Roligt med inslagen att ö...
Visa mer
Jonas
En mycket bra och pedagogisk utbildning. Jag rekommenderar att man börjar med webutbildningen ”Ekonomi för icke-ekonomer” som ger en bra grund att stå på innan denna utbildning. Michaels pedagogiska sätt att lära ut sambanden mellan balans- och resultaträkning samt nyckeltal är till stor nytta i vardagen. Vi som deltog hade mycket diskussion kri...
Visa mer
Johan
Jag har gått utbildningen ekonomi för Vd:ar under våren och hösten 2015 och den är en av de bättre utbildningar jag gått. Mycket bra utbildning där Michael har lagt upp den perfekt och mycket bra externa föreläsare på vissa delar där man kunnat följa en röd tråd genom hela utbildningen som man har kunnat anpassa direkt på sin egna verksamhet.
Krister Rosendahl
Har fått förmånen att gå Taurus utbildning ekonomi för Vd:ar. Det är en fantastiskt bra utbildning som lämpar sig för personer i ledande positioner i företag och organisationer. Har genomgått en massa olika typer av utbildningar genom åren men måste säja att detta är en av de absolut bästa.
Andreas
Utmärkt utbildning som alla VD borde ha. Mikael förklara på ett väldigt praxisorienterat sätt hur man kan läsa och tolka redovisningar och vilka nycketal som kan användas för att mäta och styra verksamheten. Allt man lärde sig kan direkt användas för det egna företag.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!